Nieuwe klanten aantrekken voor meer groei

Nieuwe klanten zijn nodig voor extra groei. Misschien wil je wel een nieuwe doelgroep aanspreken of spreek je je huidige doelgroep niet op de juiste manier aan. Ik kan jou helpen met nieuwe klanten aantrekken. Samen bekijken we waar jouw bedrijf behoefte aan heeft en bedenken een plan.

nieuwe klanten aantrekken online marketing

Nieuwe klanten aantrekken met socialmediamarketing

Adverteren op social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Maar via welk socialmediakanaal ga je adverteren? En hoe zorg je dat je de juiste personen bereikt? En hoe lang laat je de campagne lopen?

Ik kan je helpen met adverteren op social media. Samen bedenken wij welk socialmediakanaal het beste bij jouw doelgroep past. Vervolgens maken we een plan, zodat ik de social media kan uitvoeren.

SEA: Adverteren op Google

SEA (Search Engine Advertising) is adverteren in de zoekmachine. Mensen zien deze advertenties wanneer ze op zoek zijn naar een bepaald product of dienst. Je betaalt per klik, dus het is belangrijk dat Google de advertentie aan de juiste mensen laat zien.

Stel: je hebt een schoonheidssalon in Leiden en iemand uit Breda ziet jouw advertentie en klikt erop. Je betaalt dan voor deze ‘klik’, maar iemand uit Breda zal waarschijnlijk nooit naar Leiden komen voor een schoonheidsbehandeling. Deze klik is dus eigenlijk weggegooid geld.

Ik kan voor jou adverteren op Google. Ik zorg dat Google de advertenties alleen laat zien aan jouw doelgroep. Zo betaal je niet onnodig veel geld en bereik je de juiste (potentiële) klanten.

SEO: zoekmachineoptimalisatie

Bovenaan in Google staan helpt je om nieuwe klanten te bereiken. Toch blijkt dit vaak best lastig te zijn. Hoe hoog je in Google eindigt, hangt af van verschillende factoren.

Wanneer ik de zoekmachineoptimalisatie voor jouw bedrijf doe, zullen we eerst bekijken waarin jij uniek bent en hoe jij dus gevonden wilt worden. Daarna bekijken we waar jij behoefte aan hebt. Misschien is het nodig om de huidige teksten te herschrijven of om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren. Het kan ook zijn dan dat ik nieuwe content zal toevoegen. Lees hier meer over Search Engine Optimization.

Benieuwd naar de kansen voor jouw bedrijf? Neem dan contact op voor een gratis intakegesprek.