Loop jij nu vast met een website?

En vind je het fijn als een expert met je meekijkt en meedenkt? Je feedback geeft en je laat zien hoe je bepaalde aanpassingen doet (waar jij al uuuren op loopt te puzzelen)?

 

Boek een websiteconsult voor 60 euro (ipv 97)

 

Tamara Belt Divi Expert

Dit kun je verwachten

Ik pas het consult helemaal aan naar jouw behoeften.

Denk aan..

1

Brainstormen

We brainstormen over hoe jouw website mooier en (strategisch) slimmer. We denken automatiseringen uit waardoor je website voor jou gaat werken en bedenken ideeën om jouw website om te zetten in betalende klanten.

2

Hulp met divi

Loop je vast met Divi? Krijg je de uitlijning niet goed of struggle je met mobielvriendelijkheid? Via screen share help ik je alle goede instellingen vinden. Zo kun je het de volgende keer zelf.

3

Feedback & tips

Vraag je je af hoe je je website (of die van je klant) kunt optimaliseren? Ik loop jouw website na en geef je feedback, praktische tips, ideeën en inspiratie.

Deze ondernemers
deden al een
websiteconsult

Supersnel geholpen door Tamara toen ik op mijn Divi website de uitlijning niet op orde kreen. Alles verschoof steeds op de mobiele versie van mijn site, als ik iets aanpaste op de desktop versie en andersom. Tamara weet precies en snel te vinden waar in Divi je bepaalde dingen kunt oplossen als het gaat om het customizen van je site. Ik ben er zelf te lang mee aan het klooien geweest. Even een uurtje met Tamara inschieten is een stuk efficiënter gebleken. Het lijkt zo makkelijk, maar je moet het maar net weten allemaal. Als ik weer problemen heb zou ik haar zeker opnieuw om hulp vragen.

Testimonial Divi hulp

Simone bolsters

Medisch tekstschrijver | www.simonebosters.nl

Toen ik tijdens het bouwproces van mijn website vastliep, boekte ik Tamara’s “Webdesigner to the Rescue” service, en ik kan eerlijk zeggen dat het mijn redding was. Tamara bood niet alleen waardevolle begeleiding en ondersteuning om mijn problemen op te lossen, maar ze ging zelfs verder door mijn website te optimaliseren voor een betere prestatie en gebruiksvriendelijkheid.
Dankzij Tamara’s cursus en begeleiding heb ik een prachtige website kunnen bouwen. Eentje die verder gaat dan alleen een standaardwebsite en mij helpt een online aanwezigheid te creëren die mijn doelen ondersteunt. En mijn website is niet alleen mooi, maar ook goed geoptimaliseerd voor prestaties en gebruikerservaring, dankzij Tamara’s expertise.

Lana van Mourik

www.legal-business.nl

Toen ik technisch even vastliep met het bouwen van mijn website, schakelde ik de hulp van Tamara in. Ze kon snel met mij meekijken en tips geven hoe ik het verder aan kon pakken. Zo kon ik met zelfvertrouwen weer verder met het bouwen van mijn website!

Lynn

Equi Coach | www.stylynnterior.com

Tamara heeft mijn website gebouwd en doordat mijn aanbod en aanpak verandert, heb ik een strategische brainstormsessie met Tamara gehad om te kijken wat de slimste en efficiëntste manier is om meer aantrekkelijke salespages te maken in mijn bestaande site. Wat ik heel fijn vind aan de samenwerking met Tamara is dat zij een supersnelle denker is, straight to the goal en de dingen in het gesprek heel visueel kan maken voor mij (ik ben een beelddenker).
Ik kan weer verder bouwen aan mijn onderneming zoals ik voor ogen heb. Thanks Tamara!

Monique Lavec

Equi Coach | www.moniquelavec.com

De persoonlijke aanbieding loopt bijna af
Websiteconsult voor slechts 60 euro

boek nu met 38% korting

Veelgestelde vragen

Wat houdt het Websiteconsult precies in?

Tijdens dit consult kun je hulp krijgen bij Divi, feedback en tips krijgen over jouw website (of die van je klant) en samen brainstormen over jouw hoe je de website kunt optimaliseren.

Tot wanneer kan ik mijn sessie inplannen?

Na aankoop heb je 1 maand om de sessie in te plannen.

Wat gebeurt er na aankoop?
  1. Je krijgt een link naar Calendly waar je de sessie met mij zelf kunt inplannen.
  2. Daarnaast krijg je via de mail een korte vragenlijst, zodat ik me beter in jouw bedrijf, website en hulpvraag kan verdiepen.
  3. Via Calendly krijg je een link naar Google Meet die je kunt gebruiken voor de call (je hoeft niks te installeren).
  4. Tijdens de call heb je de kans om al je websitevragen aan mij voor te leggen. Tip: Maak van tevoren een lijstje met waar je tegenaanloopt. 
  5. Je mag aantekeningen maken of de sessie opnemen. Zo kun je later alles nog eens nakijken.
Ik heb specifieke Divi problemen, help je daar ook mee?

Ja, tijdens de call kun je je scherm delen en kan ik met je meekijken en je uitleggen hoe je problemen oplost. Zo kun je het de volgende keer voorkomen of zelf oplossen!

Is het consult een vervanging voor de webdesigncursus?

Nee, maar het consult is wel een mooie aanvulling op de cursus. Als je bijvoorbeeld tegen specifieke problemen aanloopt, je feedback wilt of gewoon wilt dat ik met je meedenk over je website.

Is de sessie ook voor beginners?

Absoluut! Het maakt niet uit of je net een website hebt bent of al jarenlang ervaring hebt; ik pas me aan jouw niveau aan en begeleid je stap voor stap. Zo kun jij het beste resultaat uit jouw website halen.

Wat als ik meer dan één uur nodig heb?

Verwacht je dat je meer tijd nodig hebt? Stuur me dan een berichtje. Ik maak dan een pakketprijs op maat voor je.

Mag ik de sessie opnemen?

Natuurlijk. Een uur is best intensief. Het is dus fijn om het later na te kijken. Je kunt natuurlijk ook notities maken.

Wat als ik na de call een nieuwe website wil laten bouwen?

Als je na de call jouw droomwebsite wilt laten bouwen door mij, dan is dit consult gratis! Ik trek dit dan af van de factuur van het webdesignproject.

Deze actie is alleen geldig als je binnen een half jaar na de sessie een webdesignpakket bij mij afneemt.

Ik werk met een andere themabouwer dan Divi en loop vast. Kun je me helpen?

Voor algemene websitevragen kan ik je sowieso helpen. Verder ben ik gespecialiseerd in WordPress in combinatie met Divi. Heb je specifieke vragen over een andere themabouwer? Stuur me dan een mailtje, zodat ik kan kijken of ik je zelf kan helpen. Anders kan ik je waarschijnlijk namen doorgeven van andere collega-webdesigners.

Ik heb een andere vraag..

Stuur dan een mailtje via info@tamarabelt.nl