Contentmarketing

We communiceren via het internet grotendeels met tekst. Goede teksten zijn daarom superbelangrijk voor jouw website en social media.

Goede content is een manier om je bedrijf een boost te geven. Maar er kan ontzettend veel tijd gaan zitten in geweldige content creëren. Daarom is het handig om de hulptroepen in te schakelen. Ik (her)schrijf met plezier jouw content, zodat jij je op je bedrijf kunt focussen. Daarnaast kan ik jouw teksten proeflezen en redigeren en ik kan jouw website SEO-proef maken.

1. Copywriting:

Je hebt een prachtige, snelle website en een prachtig verhaal, maar toch zijn je teksten mweh. Het spreekt niet tot de verbeelding en geeft je doelgroep niet het gevoel van: Ja, dit wil ik hebben. Nee, dit MOET ik hebben.

Misschien weet je niet zo goed hoe je je ideeën en tips mooi kunt verwoorden. Of heb je er helemaal geen tijd voor om je teksten te verbeteren en steeds nieuwe content te schrijven.

Geen paniek! Ik ben al onderweg om je aan fantastische copy te helpen.

De juiste teksten zorgen voor een betere vindbaarheid, trouwe klanten én meer verkoop. Do you copy that? Want dat wil iedereen.

Copywriting


2. SEO (zoekmachineoptimalisatie):

SEO (zoekmachineoptimalisatie) is ontzettend belangrijk voor ieder bedrijf. Als jouw website goed zichtbaar is, dan komen klanten vanzelf naar je toe. En het mooie hiervan is: het is gratis! Geen advertentiekosten of dure brochures printen. Dit klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn.

Toch is het echt waar. Helaas is er altijd een ‘maar’: Search Engine Optimisation kan ontzettend veel werk zijn. Het gaat niet alleen om fantastische teksten. Bij SEO komt veel meer kijken: is jouw website snel en functioneel? Zijn de teksten goed geschreven? En hoe vaak bezoeken je gebruikers je website? Blijven ze even ‘hangen’ of klikken ze snel weg?

Als ik jouw website Google-proof maak, zorg ik voor het hele pakket. Ik zorg voor mooie teksten, de goede techniek en de juiste links.

SEO zoekmachineoptimalisatie


3. Proeflezen & Redigeren:

Is ‘t kofschip bij jou allang gezonken? Wil je verrassende teksten in plaats van verassende teksten? En kun jij je ook zo ergeren aan taalfouten? Of irriteer jij je?

Je hebt het vast weleens gezien: een website of brochure vol met taalfouten. Zo’n website of brochure verliest al snel zijn geloofwaardigheid. Dat is natuurlijk hartstikke zonde, want iemand heeft er wel veel tijd in gestoken. En zo loop je gemakkelijk klanten mis.

Als je regelmatig schrijft, zul je vast merken dat je soms je eigen taal- en typefoutjes niet direct ziet. Ik lees graag jouw teksten en vis alle taalfouten eruit en zet de puntjes op de i. Verder kan ik jouw teksten proeflezen en feedback geven over hoe jij je teksten kunt verbeteren. Zo zijn jouw teksten net zo professioneel jouw bedrijf!

proeflezen en redigeren