Dé webdesign (Divi) cursus voor VA’s die hun klanten willen helpen met…

Prachtige, conversieproof websites

Websites die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook werken om klanten binnen te halen.

In de webdesigncursus leer je stap voor stap hoe geweldige websites bouwt met WordPress en Divi.

Je klanten helpen met hun website..

Jij bent echt een multipassionate. Je kunt alles. En kun je het niet? Dan leer je het wel! Die afwisseling daar ga je van aan. Social media, administratie, teksten schrijven: je draait je hand er niet voor om.

Eigenlijk wil je je klanten ook helpen met hun websitevragen. Misschien zo zelf wel websites bouwen voor klanten en zo ook extra geld verdienen. Maar eigenlijk vind je het best spannend.

Soms komt er zoveel techniek bij kijken waar je nooit mee te maken hebt gehad. En die honderden (vaak Engelstalige) YouTube-video’s bekijken, dat kost je veel tijd en geeft je vaak net niet het antwoord.

En hoe maak je een website echt uniek en persoonlijk? En zorg je dat de website ook zo in elkaar steekt dat het websitebezoekers stimuleert om te kopen?

Eigenlijk merk je dat je je klanten zo niet alles kunt bieden wat je zou willen. En dat is zo zonde, want hoe fijn is het voor je klanten als ze ook je hulp hiervoor kunnen inschakelen?

Ik vroeg mij af..

 • Wil jij geld verdienen met het bouwen van websites?
 • Wil jij vol zelfvertrouwen aanpassingen doen aan de websites voor klanten? Of zelfs een complete website bouwen?
 • Ben jij klaar om jezelf te verbazen met je eigen fantastische design?
 • Wil jij websites bouwen die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook converteren?
 • Wil je je zelfverzekerd en relaxed voelen bij technische websiteproblemen, omdat je weet hoe je het moet aanpakken?

Een website is
onmisbaar voor
iedere ondernemer..

Een website is de online basis van een bedrijf en een marketingkanaal in één. Het zorgt voor connectie en vertrouwen bij de doelgroep. Daarnaast bekijkt iedere klant – voordat ze een aankoop doen – de website.

Maar veel ondernemers vinden het gedoe om zelf aan hun website te werken. Het kost hun veel tijd en energie. Daarnaast heeft een website vaak veel aanpassingen nodig, want het veroudert snel.

Veel VA’s hebben niet de technische kennis. Als jij wel weet hoe je een prachtige website bouwt en hoe je deze strategisch optimaliseert voor conversie, dan is dat een mooie aanvulling op je werk. Jij blij (extra verdiensten en werken aan websites is ook gewoon heel leuk) en je klanten blij dat jij ze daar ook mee kan ondersteunen.

Ben jij klaar voor…?

 

 1. Meer klanten/inkomsten: met je nieuwe skills kun je nog meer ondernemers/bedrijven helpen.
 2. Blije klanten: Je kunt ze met alles in hun bedrijf helpen. Hoe fijn is dat? Zo maak je jezelf echt onmisbaar voor je klanten.
 3. Vol zelfvertrouwen en plezier aan websites werken: je bent niet meer bang om aanpassingen te doen. Je wéét alle ins & outs van websites.
 4. Meer plezier in het ondernemen: Je hebt meer afwisseling en creativiteit in je dagelijkse werk.
 5. Goede karmapunten: bij ieder verkochte cursus laat ik een boom planten in Kenia.

cursisten
in ’t zonnetje

Ik vind het zo gaaf om te zien wat cursisten maken. Iedere website is zo uniek!

Zo bouw ook zo’n
Geweldige website

In de webdesigncursus leer ik je écht alles wat je moet weten rondom websites. Iedere module bestaat uit praktische videotutorials waarin ik je stap voor stap meeneem.

Dit komt er allemaal aan bod:

 

1

De Stijl van je website

Hoe maak je echt een unieke website die helemaal bij je klant past? In deze module maken we een huisstijl voor de website.

2

Je website opzetten

Hoe zet je een goede fundering neer? Ik vertel je o.a. hoe je een goede hosting kiest en je je website installeert.

3

Aan de slag met wordpress

Ik leer je de belangrijkste instellingen, welke plugins ik graag gebruik en hoe je het Divi-thema installeert op je website.

4

Webdesign met divi

Ik leer je alles over Divi en hoe je zelf een professionele website bouwt. Ook leer ik je handige Divi-trucjes waarmee het webdesign makkelijker én sneller gaat.

5

Slim design

Hoe zorg je dat je website niet saai wordt? En hoe zorg je dat websitebezoekers ook actie gaan ondernemen? Dat leer je in de module Slim Design. 

6

creatieve effecten

In deze module laat ik je een aantal gave effecten zien die je kunt maken met Divi. Dit bestaat uit korte tutorials waarin je je stap voor stap meeneem.

7

Optimaliseren & beveiligen

Wat is zoekmachine-optimalisatie? Hoe voorkom je irritante hackers & spammers? En hoe maak je een website AVG-proof? Dat leer je in deze module.

bonus: bouw een webshop

Gelijk producten verkopen met de nieuwe website? In deze bonustraining leer ik je om een webshop met WooCommerce op je website te maken. Zo verdien je in no-time deze cursus terug!

Bonus: testomgeving aanmaken en website verhuizen

Heeft je klant al een bestaande website? Dan is het slim om je nieuwe website op een testomgeving te maken. In deze modus vertel ik je hoe dat werkt.

Inclusief het Divi thema twv $250,-

Divi is het meestgebruikte WordPressthema ter wereld. Je bouwt daarmee aan de voorkant. Dat maakt het veel leuker, creatiever en makkelijker om echt iets vets neer te zetten. Daarnaast gebruiken veel ondernemers Divi. Als je dit dus goed beheerst, kun je zoveel mensen helpen.

Bij de cursus zit een levenslange licentie op het Divi-thema ter waarde van 250 dollar. Zo volg je de cursus nu voor bijna niets!

Wie gaat jou dat allemaal leren?

Hi! Ik ben Tamara en sinds 2020 ben ik fulltime webdesigner. 

In 2015 bouwde ik mijn eerste professionele website. Ik studeerde Communicatie en hielp hier en daar ondernemers met hun website.

Als een echte Macgyver vogelde ik alles zelf uit. Ik besteedde dagen aan honderden (lange, Engelstalige) YouTube-video’s kijken en blogs lezen. En gebeurde er iets onverwachts? Of moest ik iets nieuws doen? Dan was er paniek in de tent.

Want wat als de hele website eruit knalt? Of wat als er iets echt goed fout gaat en ik het niet kan repareren?

Met vallen en opstaan heb ik alles geleerd. Maar dat heeft me soms best wat stress gekost. En wat had ik graag gewild dat iemand me aan een handje had genomen. Gewoon duidelijk en praktisch alles had uitgelegd. Niet alleen het design, maar ook techniek, strategie, beveiliging en optimalisatie.

Die stress en onzekerheid wil ik jou besparen. Daarom heb ik in de cursus alles gestopt waar ik tegen aanliep.

Lana startte met
websites bouwen

Je verdient je investering al terug
als je 1 website bouwt

 

VIP: Cursus inclusief Divi

Krijg een lifetime licentie op het Divi-thema t.w.v. $249,-! (meest gekozen)

547,-

Basis: cursus exclusief Divi

Krijg €100,- korting als je al een Divi-licentie hebt.

447,-

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen

Deze ondernemers bouwden al een website

Super blij dat ik de cursus bij Tamara heb gevolgd! Hij was super duidelijk en de video’s waren niet te lang dus je gaat er makkelijk door heen. En snap je het niet dan kan je altijd bij Tamara persoonlijk terecht!
Echt een aanrader voor VA’s die zelf hun website willen bouwen

 

Ervaring cursus website bouwen

Carmen van der Zwan

Wanderlust Virtual Assistant

 

 

Ik ben erg blij met Tamara, zelf heb ik een brandingbureau en had ik al wat kennis van Divi maar dit wilde ik uitbreiden en heb daarvoor de cursus Divi gevolgd. Alles werd duidelijk uitgelegd en je kon ook alles weer terugkijken op het moment dat je er in de praktijk mee bezig was. Mochten er nog vragen zijn was ook direct terugkoppeling. Ik kan deze cursus echt aan iedereen aanraden, voor beginners maar zeker ook voor mensen die hun basiskennis willen uitbreiden. Dank je wel Tamara voor je hulp!

 

Ruth Smitsman

Branding Expert | www.gingersdesign.nl

“De cursus is perfect als je zelf een website wilt bouwen, maar je budget is laag of als je een website hebt en je wilt deze blijvend optimaliseren. Het zijn echt tutorials die je kunt volgen, dus kort en krachtig per filmpje. Precies wat je nodig hebt om een vraag beantwoord te krijgen. Ik gebruik de cursus als een bibliotheek, dus ik haal eruit wat ik wil leren. En zelfs als niet-technisch persoon lukt het mij 90% van de gevallen (met soms een filmpje twee keer kijken) om het zelf uit te voeren. Ik pas nu met meer vertrouwen, rust en tijd mijn website aan. De cursus is kort en krachtig, zonder teveel fluf!

 

 Testimonial cursus website bouwen 

Alice van der Zalm

Open up with Alice

“Ik dacht dat ik het helemaal zelf zou kunnen met het DIVI thema. Het bleek na een week dat een structurele aanpak het beste zou werken en dat ik onvoldoende wist. Al snel kwam ik bij Tamara terecht.
Redelijk geprijsd en vooral, ze gebruikt gewone mensen taal. Door zorgvuldig de stappen die ze voorstelt te zetten begon ik het te begrijpen.

Ik heb er een paar weken over gedaan, gebruikt wat ik nodig had en het resultaat is goed. Twee websites met een winkel er achter. Geweldig.
Dank Tamara voor je vriendelijke en zeer ondersteunende communicatie en lesgeven.”

 

Rolf Holm

www.reikifestival.nl & www.cantinadelreiki.org

“Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Tamara’s webdesigncursus. Als absolute beginner op het gebied van website-ontwikkeling, was ik overweldigd door de gedachte om mijn eigen website te maken. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Echter, dankzij Tamara’s duidelijke instructies in haar webdesigncursus, is het me gelukt en ben ik ontzettend blij met het resultaat.

Haar aanpak is gericht op praktische toepassingen, waardoor je snel vertrouwd raakt met de tools en technieken die nodig zijn om een website te bouwen (Divi & WordPress).

Dankzij Tamara’s cursus en begeleiding heb ik een prachtige website kunnen bouwen. Eentje die verder gaat dan alleen een standaardwebsite en mij helpt een online aanwezigheid te creëren die mijn doelen ondersteunt. En mijn website is niet alleen mooi, maar ook goed geoptimaliseerd voor prestaties en gebruikerservaring, dankzij Tamara’s expertise.

 

Lana van Mourik

www.legal-business.nl

Een kijkje
achter de schermen

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit een website gebouwd, is deze cursus wel iets voor mij?

Je hebt voor deze cursus geen technische kennis of ervaring met webdesign nodig. Iedereen kan op deze manier een website bouwen. Ik vertel je per stap wat je moet doen én ik laat het je ook gewoon zien met videotutorials.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja! Je kunt in 2 termijnen van 287.50 betalen (inclusief Divi) of in 2 termijnen van 235 (exclusief Divi). Je ziet de mogelijkheid bij het afrekenen.

Ik heb het Divi-thema al of ik wil het zelf aanschaffen..

Als je je eigen licentie hebt op Divi, dan krijg je 100 euro korting op de cursus.

Schaf de cursus dan via deze link exclusief Divi aan.

Wat als ik ergens niet uitkom?

Geen zorgen, voor kleine vragen mag je me altijd een mailtje of Instagram DM sturen.

Hoelang ben ik met de cursus bezig?

Ik zou 7 weken uittrekken voor de cursus. Dan hoef je niet te stressen. Maar je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.🚀

Hoelang houd ik toegang tot de cursus?

Je houd toegang zolang de cursus loopt. Mocht ik besluiten om te stoppen met de cursus, dan laat ik je dat minimaal een half jaar van tevoren weten. Zo kun je eventueel nog video’s/uitleg downloaden of opslaan voor later.

Zijn er extra kosten?

Je hebt hosting en een domeinnaam nodig:

 • Webhosting: Om pagina’s, afbeeldingen en teksten op je website te kunnen plaatsen (webpagina’s, teksten, afbeeldingen e.d.) heb je ruimte op een server nodig. Die webruimte ‘huur’ je via een webhostingbedrijf.

→ Webhosting kost gemiddeld 5 tot 10 euro per maand

 • Domeinnaam: Een domeinnaam is het unieke webadres waarop je website te bezoeken is (zoals www.tamarabelt.nl).

→ Een .nl-domeinnaam kost tussen de 2 en 10 euro per jaar.

In de cursus vertel ik je hoe je een goede hosting uitzoekt en aanvraagt.

Ik twijfel tussen uitbesteden of zelf bouwen..

Heb je al langer een bedrijf? En weet je waar je voor staat? En heb je een duidelijke huisstijl? Of wil je gelijk een vliegende start door ook je branding en logo te laten ontwerpen?  Dan is uitbesteden een goede keus.

Is jouw bedrijf nog volop aan het transformeren? En denk je dat er nog veel gaat veranderen? Dan is het goedkoper en handiger om het zelf te leren met de cursus. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Ik denk graag met je mee wat er bij jou past!

Is mijn website ook goed vindbaar?

Zoekmachineoptimalisatie is een langetermijnstrategie. Maar we gaan er zeker mee aan de slag. Er is een module over zoekmachineoptimalisatie waarin ik je vertel over hoe je je website in de basis optimaliseert voor Google. Daarnaast krijg je mijn e-book over online vindbaarheid op lange termijn.

Ik twijfel of ik er nu klaar voor ben

Boek gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we kijken naar jouw situatie en vertel ik je graag meer over de cursus.

Ik heb een andere vraag..

Stuur me dan een mailtje. Je mag ook altijd een call inplannen. Ik beantwoord met liefde al je vragen en laat je zien hoe de cursus er aan de achterkant uitziet.

Start direct met bouwen

Met het bouwen van slechts 1 website heb je je investering al dubbel en dwars terugverdiend.