Leer geweldige websites bouwen

Websites die er niet alleen prachtig uitzien, maar ook werken om klanten binnen te halen.

In de webdesigncursus leer je stap voor stap hoe je je eigen website bouwt

Jij weet dat een website je helpt je dromen waar te maken

Je bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer. Je wilt graag verbinding maken met jouw lievelingsklanten. Want je weet dat je ze écht kunt helpen.

Je weet dat een geweldige website het makkelijker voor je zal maken om nieuwe klanten binnen te halen en om jezelf als expert neer te zetten.

Maar eigenlijk heb je helemaal geen budget om een webdesigner in te huren. En je verwacht dat je bedrijf in de komende tijd nog gaat veranderen/transformeren. Dus kan het zomaar zijn dat je binnen een jaar je website weer wilt aanpassen.

Je twijfelt: kan ik misschien mijn eigen website bouwen? En hoe zorg ik dat ik deze dan ook optimaliseer voor klanten en leads? Want je wilt niet alleen gaan voor een mooi plaatje. Je wilt dat deze je ook helpt te groeien.

Ik vroeg mij af..

 • Wil jij een website die jou helpt om gemakkelijker klanten en leads binnen te halen?
 • Houdt je huidige website je nu tegen om écht te gaan groeien?
 • Of heb je überhaupt nog geen website?
 • Wil jij graag een die nét zo leuk is als jijzelf?
 • Ben jij klaar om jezelf als branche-expert neer te zetten?

Wat als ik jou vertel dat jij je eigen website kunt bouwen?

In 2015 bouwde ik mijn eerste WordPress-website. Inmiddels heb ik er al tientallen gemaakt. Toen ik in contact kwam met het Divi-thema dacht ik: dit moet iedereen weten!

Je hoeft niks van codes af te weten en je hoeft niet technisch te zijn.

Kortom: zo kan iedereen een supermooie en professionele website maken. En dat ga ik jou leren! Ik leer jou een website te bouwen die perfect bij jou past én waarmee je gemakkelijker klanten en leads binnenhaalt.

Ben jij klaar voor…?

 

 1. Een gewéldige website: waar je keer op keer blij van wordt als je er naar kijkt!
 2. Goede karmapunten: bij ieder verkochte cursus laat ik een boom planten in Kenia.
 3. Meer leads & klanten: je website is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd om leads en klanten binnen te halen.
 4. Je bespaart ook op lange termijn: je weet precies hoe je website in elkaar steekt. Dus je hoeft geen webdesigner of VA in te huren op veranderingen aan je website te doen.
 5. Meer vrijheid & plezier in het ondernemen: Met een website die staat als een huis kun jij kunt je richten op dingen waar je blij van wordt.

Zo bouw je je droomwebsite

In de webdesigncursus leer ik je van begin tot het eind hoe je een geweldige website bouwt. Waar zowel jij als je ideale klant heel blij van wordt.

Dit komt er allemaal aan bod:

 

1

De Stijl van je website

Hoe zorg je dat je website één geheel wordt? Samen zorgen we voor een goede huisstijl voor je website

2

Je website opzetten

Hoe zet je een goede fundering neer? Ik vertel je o.a. hoe je een goede hosting kiest en je je website installeert.

3

Aan de slag met wordpress

Ik leer je de belangrijkste instellingen, welke plugins ik graag gebruik en hoe je het Divi-thema installeert op je website.

4

Webdesign met divi

Ik leer je alles over Divi en hoe je zelf een unieke website maakt die echt bij je past! Ook leer ik je handige Divi-trucjes waarmee het webdesign makkelijker én sneller gaat.

5

Slim design

Hoe zorg je dat je website niet saai wordt? En hoe zorg je dat websitebezoekers ook actie gaan ondernemen? Dat leer je in de module Slim Design. 

6

creatieve effecten

In deze module laat ik je een aantal gave effecten zien die je kunt maken met Divi. Dit bestaat uit korte tutorials waarin je je stap voor stap meeneem.

7

Optimaliseren & beveiligen

Wat is zoekmachine-optimalisatie? Hoe voorkom je irritante hackers & spammers op je website? En hoe maak je je website AVG-proof? Dat leer je in deze module.

bonus: bouw een webshop

Gelijk producten verkopen met je nieuwe website? In deze bonustraining leer ik je om een webshop met WooCommerce op je website te maken. Zo verdien je in no-time deze cursus terug!

Bonus: Subdomein aanmaken en website verhuizen

Heb je al een bestaande website? Dan is het slim om je nieuwe website op een zogenaamd subdomein te maken. In deze modus vertel ik je hoe dat werkt.

Wie gaat jou dat allemaal leren?

Hi! Ik ben Tamara en ik ben webdesigner(d)🤓. Als kind had ik al een Kindertent-website. Webdesign heeft me daarna nooit meer losgelaten. Niet gek dus dat ik begon als webdesigner. Toch liep ik tegen 2 dingen aan:

 1. Ik had niet genoeg tijd om iedereen helpen.☹ Zo heb ik plek voor een paar webdesignklanten per maand. (Ik wil mijn klanten wel allemaal genoeg liefde en aandacht kunnen geven)
 2. Ik kwam erachter dat ondernemers graag zelf aan de slag gaan.💪 Maar dat ze uren aan het Googlen en Youtuben zijn om de juiste informatie te vinden (die ook nog eens vaak in het Engels is).

Mijn webdesigncursus is dé oplossing. Ik kan nu zoveel ondernemers helpen als ik wil én ik help anderen om zelf een webdesigner(d) te worden.

In de training combineer mijn studie en werkervaring in online marketing en mijn webdesignskills. Zo kan ik jou alles leren over een goede opbouw, gebruiksvriendelijkheid én een geweldig design. Tel daar mijn enthousiasme bij op en je hebt een geweldige training (ook al zeg ik het zelf).

Een kijkje
achter de schermen

Wat is de investering?

Je bouwt je droomwebsite al voor  slechts 174,50 excl. btw!

Deze ondernemers bouwden al een website

Super blij dat ik de cursus bij Tamara heb gevolgd! Hij was super duidelijk en de video’s waren niet te lang dus je gaat er makkelijk door heen. En snap je het niet dan kan je altijd bij Tamara persoonlijk terecht!
Echt een aanrader voor VA’s die zelf hun website willen bouwen

 

Ervaring cursus website bouwen

Carmen van der Zwan

Wanderlust Virtual Assistant

 

 

Ik ben erg blij met Tamara, zelf heb ik een brandingbureau en had ik al wat kennis van Divi maar dit wilde ik uitbreiden en heb daarvoor de cursus Divi gevolgd. Alles werd duidelijk uitgelegd en je kon ook alles weer terugkijken op het moment dat je er in de praktijk mee bezig was. Mochten er nog vragen zijn was ook direct terugkoppeling. Ik kan deze cursus echt aan iedereen aanraden, voor beginners maar zeker ook voor mensen die hun basiskennis willen uitbreiden. Dank je wel Tamara voor je hulp!

 

Ruth Smitsman

Branding Expert | www.gingersdesign.nl

“De cursus is perfect als je zelf een website wilt bouwen, maar je budget is laag of als je een website hebt en je wilt deze blijvend optimaliseren. Het zijn echt tutorials die je kunt volgen, dus kort en krachtig per filmpje. Precies wat je nodig hebt om een vraag beantwoord te krijgen. Ik gebruik de cursus als een bibliotheek, dus ik haal eruit wat ik wil leren. En zelfs als niet-technisch persoon lukt het mij 90% van de gevallen (met soms een filmpje twee keer kijken) om het zelf uit te voeren. Ik pas nu met meer vertrouwen, rust en tijd mijn website aan. De cursus is kort en krachtig, zonder teveel fluf!

 

 Testimonial cursus website bouwen 

Alice van der Zalm

Open up with Alice

“Ik dacht dat ik het helemaal zelf zou kunnen met het DIVI thema. Het bleek na een week dat een structurele aanpak het beste zou werken en dat ik onvoldoende wist. Al snel kwam ik bij Tamara terecht.
Redelijk geprijsd en vooral, ze gebruikt gewone mensen taal. Door zorgvuldig de stappen die ze voorstelt te zetten begon ik het te begrijpen.

Ik heb er een paar weken over gedaan, gebruikt wat ik nodig had en het resultaat is goed. Twee websites met een winkel er achter. Geweldig.
Dank Tamara voor je vriendelijke en zeer ondersteunende communicatie en lesgeven.”

 

Rolf Holm

www.reikifestival.nl & www.cantinadelreiki.org

Veelgestelde vragen

Ik ben dus echt niet technisch, is deze cursus wel iets voor mij?

Je hebt voor deze cursus geen technische kennis of ervaring met webdesign nodig. Iedereen kan op deze manier een website bouwen. Ik vertel je per stap wat je moet doen én ik laat het je ook gewoon zien.

Wat als ik ergens niet uitkom?

Geen zorgen, je mag me altijd een mailtje of Instagram DM sturen.

Ik wil eigenlijk meer begeleiding of een 'stok achter de deur'. Kan dat?

Natuurlijk! Dan is het Next Level Website-Traject iets voor jou. Boek een gratis kennismakingsgesprek, dan vertel ik je hier graag meer over. Dan kunnen we ook gelijk ontdekken of we een goede match zijn.

Hoelang houd ik toegang tot de cursus?

Je houd toegang zolang de cursus loopt. Mocht ik besluiten om te stoppen met de cursus, dan laat ik je dat minimaal een half jaar van tevoren weten. Zo kun je eventueel nog video’s/uitleg downloaden of opslaan voor later.

Hoelang ben ik met de cursus bezig?

Ik zou 7 weken uittrekken voor de cursus. Dan hoef je niet te stressen. Maar je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.🚀

Is mijn website ook goed vindbaar?

Zoekmachineoptimalisatie is een langetermijnstrategie. Maar we gaan er zeker mee aan de slag. Er is een module over zoekmachineoptimalisatie waarin ik je vertel over hoe je je website in de basis optimaliseert voor Google. Daarnaast krijg je mijn e-book over online vindbaarheid op lange termijn.

Zijn er extra kosten?

Je hebt hosting en een domeinnaam nodig:

 • Divi: Tijdens de cursus gebruiken we het premium thema Divi. Deze licensie kun je zelf aanschaffen. Je kunt de licensie op meerdere websites gebruiken én deze is levenslang geldig😊
 • Webhosting: Om pagina’s, afbeeldingen en teksten op je website te kunnen plaatsen (webpagina’s, teksten, afbeeldingen e.d.) heb je ruimte op een server nodig. Die webruimte ‘huur’ je via een webhostingbedrijf.

→ Webhosting kost gemiddeld 5 tot 10 euro per maand

 • Domeinnaam: Een domeinnaam is het unieke webadres waarop je website te bezoeken is (zoals www.tamarabelt.nl).

→ Een .nl-domeinnaam kost tussen de 2 en 10 euro per jaar.

Je kunt je webhosting of domeinnaam zelf regelen of het via mij laten lopen. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Ik twijfel tussen uitbesteden of zelf bouwen..

Heb je al langer een bedrijf? En weet je waar je voor staat? En heb je een duidelijke huisstijl? Of wil je gelijk een vliegende start door ook je branding en logo te laten ontwerpen?  Dan is uitbesteden een goede keus.

Is jouw bedrijf nog volop aan het transformeren? En denk je dat er nog veel gaat veranderen? Dan is het goedkoper en handiger om het zelf te leren met de cursus. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Ik denk graag met je mee wat er bij jou past!

Zit het Divi-thema inbegrepen?

Nee. Helaas mag ik de licensie niet doorverkopen. Via de website van Elegant Themes kun je zelf het Divi thema aanschaffen. Het fijne is dat je dan ook zelf alles in eigen beheer hebt 🙂

Ik twijfel of ik er nu klaar voor ben

Boek gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we kijken naar jouw situatie en vertel ik je graag meer over de cursus.

Ben jij klaar om je droomwebsite te bouwen?