Webdesigncursus

Ben jij klaar om klanten binnen te halen via je eigen website?

Leer je eigen droomwebsite bouwen die perfect bij jou én je ideale klant past.

Jij wilt een website die er fantastisch uitziet

én je helpt om klanten en leads binnen te halen

Je bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer. Je wilt graag verbinding maken met jouw lievelingsklanten. Want je weet dat je ze écht kunt helpen.

Je weet dat een geweldige website het makkelijker voor je zal maken om nieuwe klanten binnen te halen en om jezelf als expert neer te zetten.

Maar eigenlijk heb je helemaal geen budget om een webdesigner in te huren. En je verwacht dat je bedrijf in de komende tijd nog gaat veranderen/transformeren. Dus kan het zomaar zijn dat je binnen een jaar je website weer wilt aanpassen.

Je twijfelt: kan ik misschien mijn eigen website bouwen? En hoe zorg ik dat ik deze dan ook optimaliseer voor klanten en leads? Want je wilt niet alleen gaan voor een mooi plaatje. Je wilt dat deze je ook helpt te groeien.

Ik vroeg mij af..

 • Wil jij een website die jou helpt om gemakkelijker klanten en leads binnen te halen?
 • Houdt je huidige website je nu tegen om écht te gaan groeien?
 • Of heb je überhaupt nog geen website?
 • Wil jij graag een die nét zo leuk is als jijzelf?
 • Ben jij klaar om jezelf als branche-expert neer te zetten?

Wat als ik jou vertel dat jij je eigen droomwebsite kunt bouwen?

In 2015 bouwde ik mijn eerste WordPress-website. Inmiddels heb ik er al tientallen gemaakt. Toen ik in contact kwam met het Divi-thema dacht ik: dit moet iedereen weten! Je hoeft niks van codes af te weten en je hoeft niet technisch te zijn. Kortom: zo kan iedereen een supermooie en professionele website maken. En dat ga ik jou leren! Ik leer jou een website te bouwen die perfect bij jou past én waarmee je gemakkelijker klanten en leads binnenhaalt.

Het resultaat?

 

 1. Een gewéldige website: waar je keer op keer blij van wordt als je er naar kijkt! En het beste is: je hebt ‘m gewoon zelf gebouwd. Hoe cool is dat?
 2. Meer leads & klanten: je website is gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd om leads en klanten binnen te halen.
 3. Je bespaart ook op lange termijn: je weet precies hoe je website in elkaar steekt. Dus je hoeft geen webdesigner of VA in te huren op veranderingen aan je website te doen. 
 4. Meer vrijheid & plezier in het ondernemen: Met een website die staat als een huis kun jij kunt je richten op dingen waar je blij van wordt.

Wat ga je allemaal leren?

Zo bouw jij je droomwebsite!

In de webdesigncursus leer ik je van begin tot het eind hoe je een geweldige website bouwt. Waar zowel jij als je ideale klant heel blij van wordt. Dit komt er allemaal aan bod:

De stijl van je website

Hoe zorg je dat je website één geheel wordt? Samen zorgen we voor een goede huisstijl voor je website

Je website opstarten

Hoe zet je een goede fundering neer? Ik vertel je o.a. hoe je een goede hosting kiest en je je website installeert.

Aan de slag met WordPress

Ik leer je de belangrijkste instellingen, welke plugins ik graag gebruik en hoe je het Divi-thema installeert op je website.

Webdesign met Divi

Ik leer je alles over Divi en hoe je zelf een unieke website maakt die echt bij je past! Ook leer ik je handige Divi-trucjes waarmee het webdesign makkelijker én sneller gaat.

Slim design

Hoe zorg je dat je website niet saai wordt? En hoe zorg je dat websitebezoekers ook actie gaan ondernemen? Dat leer je in de module Slim Design. 

Creatieve effecten

In deze module laat ik je een aantal gave effecten zien die je kunt maken met Divi. Dit bestaat uit korte tutorials waarin je je stap voor stap meeneem.

Optimaliseren & beveiligen

Wat is zoekmachineoptimalisatie? Hoe voorkom je irritante hackers & spammers op je website? En hoe maak je je website AVG-proof? Dat leer je in deze module.

Bonus: Bouw je webshop

Gelijk producten verkopen met je nieuwe website? In deze bonustraining leer ik je om een webshop met WooCommerce op je website te maken. Zo verdien je in no-time deze cursus terug!

Bonus: Subdomein aanmaken en website verhuizen

Heb je al een bestaande website? Dan is het slim om je nieuwe website op een zogenaamd subdomein te maken. In deze modus vertel ik je hoe dat werkt.

Dit kun je verwachten!

Jouw webdesigner(d)🤓

Wie gaat jou dat allemaal leren?

Hi! Ik ben Tamara en ik ben gek op websites bouwen. Als kind had ik al een Kindertent-website. Webdesign heeft me daarna nooit meer losgelaten. Niet gek dus dat ik begon als webdesigner. Toch liep ik tegen 2 dingen aan:

 1. Ik had niet genoeg tijd om iedereen helpen.☹ Zo heb ik plek voor 2 webdesignklanten per maand. (Ik wil mijn klanten wel allemaal genoeg liefde en aandacht kunnen geven)
 2. Ik kwam erachter dat ondernemers graag zelf aan de slag gaan.💪 Maar dat ze uren aan het Googlen en Youtuben zijn om de juiste informatie te vinden (die ook nog eens vaak in het Engels is).

Mijn webdesigncursus is dé oplossing. Ik kan nu zoveel ondernemers helpen als ik wil én ik help anderen om zelf een webdesigner(d) te worden.

Dankzij mijn studie en werkervaring in online marketing help ik jou op alle punten van webdesign. Denk aan online vindbaarheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid én design. Tel daar mijn enthousiasme bij op en je hebt een geweldige training (ook al zeg ik het zelf).

Wat is de investering?

Je bouwt je droomwebsite al voor  slechts 174,50 excl. btw!

Rolf bouwde 2 websites incl. webshop met de cursus:

“Ik dacht dat ik het helemaal zelf zou kunnen met het DIVI thema. Het bleek na een week dat een structurele aanpak het beste zou werken en dat ik onvoldoende wist. Daarom zocht ik op het internet naar een goede DIVI cursus.

Bij veel cursus aanbiedingen voor DIVI raakte ik de leraren kwijt door hun taalgebruik. “Waar hebben ze het over”, dacht ik dan.
Ik begreep ze niet.
“Ben ik dan zo dom?”, dacht ik weer.
Nee, ik raakte ze kwijt.

Ze schreven goedbedoeld in hun vaktaal, hun jargon.

Ze schreven de taal voor anderen die ook het jargon begrepen.

Toen ik de website van Tamara Belt las, dacht ik meteen, dit begrijp ik. Ik heb onmiddellijk haar Webdesign-cursus besteld.

Redelijk geprijsd en vooral, ze gebruikt gewone mensen taal. Door zorgvuldig de stappen die ze voorstelt te zetten begon ik het te begrijpen.

Ik heb er een paar weken over gedaan, gebruikt wat ik nodig had en het resultaat is goed. Twee websites met een winkel er achter. Geweldig.
Dank Tamara voor je vriendelijke en zeer ondersteunende communicatie en lesgeven.”

Rolf Holm

www.reikifestival.nl & www.cantinadelreiki.org

Veelgestelde vragen

Ik ben dus echt niet technisch, is deze cursus wel iets voor mij?

Je hebt voor deze cursus geen technische kennis of ervaring met webdesign nodig. Iedereen kan op deze manier een website bouwen. Ik vertel je per stap wat je moet doen én ik laat het je ook gewoon zien.

Wat als ik ergens niet uitkom?

Geen zorgen, je mag me altijd een mailtje of Instagram DM sturen.

Ik wil eigenlijk meer begeleiding of een 'stok achter de deur'. Kan dat?

Natuurlijk! Dan is het Next Level Website-Traject iets voor jou. Boek een gratis kennismakingsgesprek, dan vertel ik je hier graag meer over. Dan kunnen we ook gelijk ontdekken of we een goede match zijn.

Hoelang houd ik toegang tot de cursus?

Je houd toegang zolang de cursus loopt. Mocht ik besluiten om te stoppen met de cursus, dan laat ik je dat minimaal een half jaar van tevoren weten. Zo kun je eventueel nog video’s/uitleg downloaden of opslaan voor later.

Hoelang ben ik met de cursus bezig?

Ik zou 7 weken uittrekken voor de cursus. Dan hoef je niet te stressen. Maar je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.🚀

Is mijn website ook goed vindbaar?

Zoekmachineoptimalisatie is een langetermijnstrategie. Maar we gaan er zeker mee aan de slag. Er is een module over zoekmachineoptimalisatie waarin ik je vertel over hoe je je website in de basis optimaliseert voor Google. Daarnaast krijg je mijn e-book over online vindbaarheid op lange termijn.

Zijn er extra kosten?

Je hebt hosting en een domeinnaam nodig:

 • Divi: Tijdens de cursus gebruiken we het premium thema Divi. Deze licensie kun je zelf aanschaffen. Je kunt de licensie op meerdere websites gebruiken én deze is levenslang geldig😊
 • Webhosting: Om pagina’s, afbeeldingen en teksten op je website te kunnen plaatsen (webpagina’s, teksten, afbeeldingen e.d.) heb je ruimte op een server nodig. Die webruimte ‘huur’ je via een webhostingbedrijf.

→ Webhosting kost gemiddeld 5 tot 10 euro per maand

 • Domeinnaam: Een domeinnaam is het unieke webadres waarop je website te bezoeken is (zoals www.tamarabelt.nl).

→ Een .nl-domeinnaam kost tussen de 2 en 10 euro per jaar.

Je kunt je webhosting of domeinnaam zelf regelen of het via mij laten lopen. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Ik twijfel tussen uitbesteden of zelf bouwen..

Heb je al langer een bedrijf? En weet je waar je voor staat? En heb je een duidelijke huisstijl? Of wil je gelijk een vliegende start door ook je branding en logo te laten ontwerpen?  Dan is uitbesteden een goede keus.

Is jouw bedrijf nog volop aan het transformeren? En denk je dat er nog veel gaat veranderen? Dan is het goedkoper en handiger om het zelf te leren met de cursus. Je mag me natuurlijk ook altijd een berichtje sturen. Ik denk graag met je mee wat er bij jou past!

Zit het Divi-thema inbegrepen?

Nee. Helaas mag ik de licensie niet doorverkopen. Via de website van Elegant Themes kun je zelf het Divi thema aanschaffen. Het fijne is dat je dan ook zelf alles in eigen beheer hebt 🙂

Ik twijfel of ik er nu klaar voor ben

Boek gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we kijken naar jouw situatie en vertel ik je graag meer over de cursus.

Ben jij klaar om je droomwebsite te bouwen?