Leer jouw eigen website bouwen met WordPress & Divi. Helemaal in jouw eigen unieke stijl.

Je hebt geen technische kennis of ervaring nodig. Ik vertel jou waar je kunt klikken om iets moois te maken.😁

Wil jij graag een website die helemaal bij je past?

  • Maar heb je geen budget om een webdesigner in te huren?
  • Of ben je een creatieveling die zelf graag haar eigen website bouwt (independent woman!)?
  • Maar heb je nog nooit een website gebouwd?
  • Of ben je een VA en wil je zelf websites leren bouwen?
Divi Webdesigner Tamara Belt
N

al een Divi-website hebt, maar je voelt je een Divibeet

Je doet er uren over om dingen aan te passen. Voor grotere veranderingen huur je een webdesigner of VA in. Maar eigenlijk wil je zelf alles met je website kunnen.

N

een virtual assistent bent die graag websites voor anderen wilt bouwen

Websites bouwen lijkt jou supergaaf. Je bent creatief en zit vol ideeën. Je wilt je huidige klanten en nieuwe klanten helpen aan te gekke websites!

N

startende ondernemer bent en je wilt graag je eigen website bouwen.

Je hebt nog geen groot budget en je denkt dat je bedrijf (en website) in de komende tijd nog veel gaat veranderen. 

In 2015 bouwde ik mijn eerste WordPress-website. Inmiddels heb ik er al tientallen gemaakt. Toen ik in contact kwam met het Divi-thema dacht ik: dit moet iedereen weten! Je hoeft niks van codes af te weten en je hoeft niet technisch te zijn. Kortom: zo kan iedereen een supermooie en professionele website maken. En dat ga ik jou leren!

Jouw websitenerd

Hi! Ik ben Tamara en ik ben gek op websites bouwen. Als kind had ik al een Kindertent-website. Webdesign heeft me daarna nooit meer losgelaten. Niet gek dus dat ik begon als webdesigner. Toch liep ik tegen 2 dingen aan:

  1. Ik had niet genoeg tijd om iedereen helpen.☹ Zo heb ik plek voor 2 webdesignklanten per maand. (Ik wil mijn klanten wel allemaal genoeg liefde en aandacht kunnen geven)
  2. Ik kwam erachter dat ondernemers graag zelf aan de slag gaan.💪 Maar dat ze uren aan het Googlen en Youtuben zijn om de juiste informatie te vinden (die ook nog eens vaak in het Engels is).

 

Mijn Divi-cursus is dé oplossing. Ik kan nu zoveel ondernemers helpen als ik wil én ik help anderen om zelf een Divi-expert te worden.

Dankzij mijn studie en werkervaring in online marketing help ik jou op alle punten van webdesign. Denk aan online vindbaarheid (SEO), gebruiksvriendelijkheid én design. Tel daar mijn enthousiasme bij op en je hebt een geweldige training (ook al zeg ik het zelf).

Na afloop van de Divi-cursus..

  • Weet jij precies hoe jij een geweldige website bouwt met WordPress & Divi en hoe je deze kunt onderhouden.
  • Heb je geen VA of webdesigner nodig om (grotere) veranderingen aan je website te doen.
  • Heb je gewoon je eigen website gebouwd. You go girl!
  • Websiteproblemen van klanten of bij jezelf los je zo op. Jij bent zelf ook een websitenerd geworden.

Klinkt goed! Maar wat zit er allemaal in de cursus?

Met de Divi-cursus leer je..

Je website opstarten

Hoe installeer je een website op de hosting? Hoe zit het met domeinnamen? Dat ga ik je allemaal leren.

 

 

Je website veilig en up-to-date houden

Hoe voorkom je irritante hackers & spammers op je website? En hoe maak je back-ups. Ik vertel het je!

Aan de slag met WordPress

Ik leer je de belangrijkste instellingen, welke plugins ik graag gebruik en hoe je het Divi-thema installeert op je website.

 

 

Bonus: online vindbaarheid

Natuurlijk wil je dat je potentiële klanten je geweldige website vinden. In het E-book over SEO vertel ik je alles over zoekmachineoptimalisatie.

Webdesign met Divi

Ik leer je alles over Divi en hoe je zelf een unieke website maakt die echt bij je past! Ook leer ik je handige Divi-trucjes waarmee het webdesign makkelijker én sneller gaat.

 

Bonus: Divi met WooCommerce

Gelijk producten verkopen met je nieuwe website? In deze bonustraining leer ik je om een webshop met WooCommerce op je website te maken. Zo verdien je in no-time deze cursus terug!

Omdat dit de eerste keer is dat ik mijn Divi-cursus lanceer. Krijg je de cursus nu voor een speciale pilotprijs van €249,- in plaats van €349,-. Wees er snel bij, want deze actie verdwijnt binnenkort!

 

Divi is super-gebruiksvriendelijk

Divi werkt met een visual builder. Je ziet dus wat je doet. Daardoor pas je gemakkelijk onderdelen aan. Er is geen technische kennis nodig.

Divi is één van de meestgebruikte thema's

Als je dit thema onder de knie hebt, dan kun je ontzettend veel andere ondernemers helpen. Daarnaast is er online veel info én kun je het koppelen met van alles!

Met Divi kun je lekker creatief zijn

Divi is flexibel. Hoe gek je het ook wilt, met Divi kan het! Voor creatieve ondernemers is dit echt een walhalla. Daardoor is iedere website ook uniek

Veelgestelde vragen

Ik ben dus echt niet technisch, is deze cursus wel iets voor mij?

Je hebt voor deze cursus geen technische kennis of ervaring met webdesign nodig. Iedereen kan op deze manier een website bouwen. Ik vertel je per stap wat je moet doen én ik laat het je ook gewoon zien.

Wat heb ik nodig voor deze cursus?

Een laptop of desktop, het Divi-thema en een domeinnaam en webhosting.

In de eerst module gaan we trouwens in op hosting en domeinnamen. Dus dat kun je ook tijdens de cursus aanschaffen.

Waar kan ik het Divi-thema aanschaffen?

Via de website van Elegant Themes. Als je het thema via mijn link aanschaft, dan verdien ik een extra zakcentje. Dus dat vind ik heel lief! Het kost jou trouwens niks extra. Zo kan ik mooi nieuwe filmpjes en blogs maken.

Kan ik meeliften op jouw Divi licentie? Dan geef ik jou een paar tientjes en zijn we allebij blij.

Haha dat zou leuk zijn. Alleen mag ik het niet voor commercieel gebruik als bonus aan jou verkopen. Verder is het ook fijn om je eigen licentie te hebben, want dan kun je gemakkelijk gebruikmaken van de (fijne en snelle) support van Elegant Themes. Verder kun je de licentie zo op al jouw eigen websites gebruiken.

Hoelang houd ik toegang tot de cursus?

Je hebt levenslange toegang tot de cursus! Dat wil zeggen: zolang de cursus en mijn bedrijf bestaat. Met natuurlijk een minimum van 1 jaar.

Ik twijfel tussen uitbesteden of zelf bouwen..

Heb je al langer een bedrijf? En weet je waar je voor staat? En heb je een duidelijke huisstijl? Dan is uitbesteden een goede keus.

Is jouw bedrijf nog volop aan het transformeren? En denk je dat er nog veel gaat veranderen? Dan is het goedkoper en handiger om het zelf te leren met de cursus.

Ik heb al een website, gaat deze offline als ik de nieuwe website bouw?

Geen zorgen! Ik leg je uit hoe je je website op een tijdelijk (sub)domein kunt bouwen en hoe je deze later omzet. Zo staat er altijd een website online.

Hoelang ben ik met de cursus bezig?

Ik zou 7 weken uittrekken voor de cursus. Dan hoef je niet te stressen. Je hebt natuurlijk levenslange toegang tot de cursus. Dus je kunt er ook langer over doen. Ben je supersnel? En stort je je full focus op de cursus en je website? Dan red je het binnen enkele weken.🚀

Ik twijfel nog..

Heb je nog vragen of wil je weten of deze cursus iets voor jou is? Stuur me dan een mailtje, Instagram DM of vul het contactformulier in.