websitehulp
van een divi expert

Tamara Belt Divi Expert

hulp nodig
met je divi website?

Als Divi theme expert werk ik dagelijks met WordPress en Divi. Of je nu een nieuwe website wilt of je bestaande Divi website wilt optimaliseren: ik help jouw aan een geweldige Divi website waarmee jij je ideale klanten omver blaast.

Choose your adventure..

1

Divi website laten bouwen

Klaar om écht impact te maken met jouw bedrijf? Ik bouw je droomwebsite die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook leads & klanten binnenhaalt.

2

Cursus Divi website bouwen

Leer jouw eigen website bouwen met WordPress & Divi. Ik leer je hoe je een mooie, unieke website bouwt, waarmee je jouw lievelingsklanten binnenhaalt!

3

Divi consult

Loop je vast met je Divi website? En heb je een expert nodig die met je meekijkt, je tips en inspiratie geeft? Of je gewoon laat zien waar je bepaalde dingen kunt aanpassen? Boek dan een uur met mij.

4

Divi hulp op Maat

Wil je je Divi website laten optimaliseren? Of aanpassingen laten doen? Of heb je bepaalde schoonheidsfoutjes wat je maar niet gefixt krijgt? Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Happy clients

Tamara begreep echt goed wat ik voor ogen had. Mijn nieuwe website ziet er zoveel mooier, persoonlijker en overzichtelijker uit! Het straalt De Kruijf Rechtshulp uit. Daarnaast worden er nu daadwerkelijk kennismakingsgesprekken gepland op m’n website, dus ik merk dat het aanspreekt.”

Inge de Kruijf

Jurist | www.dekruijfrechtshulp.nl

Je hebt veel meegedacht en kwam zelf met oplossingen waar ik nog niet opgekomen was. En de website is prachtig geworden. Het voelt nu allemaal zo ‘echt’. Van een eigengemaakte website staat er nu een echt mooi design. We hebben een eigen bedrijf. Ik vond het bijzonder hoe je onze visie in woorden kon omzetten. Het gaf ons een start hoe we ons bedrijf willen vormgegeven en hoe we onze boodschap naar onze klanten kunnen communiceren. Ik wil je heel erg bedanken. Er gaat zoveel om in de eerste opzet van een bedrijf. Dankzij jou heb ik een goeie start gemaakt. Alleen al de vragenlijst vooraf deed me echt nadenken en focussen waar het nodig was. Inmiddels worden er wekelijks proeflessen geboekt door nieuwe dansers.

Marisa Sneijders

Dansdocent | www.fluxdance.nl

Al enige tijd wilde ik mijn website professioneel aanpakken. Mijn bedrijf is hard gegroeid afgelopen jaren. En het imago van´blogger over Alicante´ wilde ik naar een hoger level tillen. De website is precies de vertaalslag die Tamara gemaakt heeft tussen mijn idee en vormgeving hiervan. Dat vind ik heel knap, want in iemands hoofd kunnen kijken is een gave op zich! We hebben een prachtige website gemaakt, die precies uitstraalt wie ik ben en wat ik doe. Tamara gaat namelijk niet klakkeloos aan het bouwen, maar laat er eerst theorieën op los, waardoor de site ook écht van jou wordt.

Een echte aanrader dus, wanneer je iemand zoekt die verder kijkt dan alleen een technische site bouwen.

Monique Ruesink

Alicante reisspecialist | www.alicantelikealocal.com

“Ik heb zelf wel wat kennis van het bouwen van een website, maar toch kreeg ik het niet helemaal naar mijn zin. Ik vroeg Tamara daarom of ze vanuit die basis mijn website mooier kon maken. Met Tamara samenwerken is heel fijn. Ze denkt met je mee en houd je ook op de hoogte van het proces. En ze stuurt je ook regelmatig uitlegvideo’s en leuke gifjes. Houd ik van! En ik ben nu ook zó blij met hoe mijn website eruit ziet. Hij is niet meer blokkerig, maar heeft echt leuke, speelse elementen en past helemaal bij mij. Tamara is een topper!”

Joyce Bastiaans

Content Coach | www.joycebastiaans.nl

Ik heb mijn website en webshop voor mijn schoonheidssalon laten maken door Tamara en ben er super tevreden over! Tamara is een spontane en creatieve meid en heeft erg veel verstand van haar werk. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn zodat het eindresultaat altijd naar wens is. Wanneer je ergens zelf niet uitkomt helpt ze altijd meteen mee om het op te lossen. Kortom: super tevreden!😊

Britt Timmermans

Schoonheidsspecialiste | www.beautybybritt.nu

“Net als iedere ondernemer wil ik zelf alles kunnen en doen. Zo dacht ik mijn website zelf wel even te bouwen met WordPress. Een hoop frustratie en bijna kapot toetsenbord later (op de toetsen rammen helpt kennelijk niet) stond daar mijn website. De website was prima, maar daar is ook alles mee gezegd.

Toen kwam Tamara, de website- en toetsenbordsaver. Ze snapte direct wat ik voor ogen had en toverde mijn website om in een knallend, mooi, spetterend online visitekaartje die helemaal bij me past. Ik heb het ervaren als een hele fijne samenwerking. Tamara denkt mee, geeft goede tips en heeft een creatieve blik. Als je ook een vette website wilt die aansluit op jou en jouw bedrijf, dan zou ik je aanraden om Tamara haar creatieve brein hierop los te laten.

Lilian Goes

Copywriter | www.boldmessage.nl

Ik vond het een feestje om met Tamara te werken, ze gaf een heldere planning en ik heb het hele proces als mega fijn ervaren. Je merkt aan alles dat ze houdt van wat ze doet en daar word ik dan zelf ook weer blij van.😊,Mijn website ziet er supergoed uit, werkt beter dan ooit en is mooier dan ik in mijn wildste dromen had kunnen bedenken. Er was een tijd dat ik liever niet mensen naar mijn website verwees. Nou, die tijd is echt OVER! Met trots en een grote glimlach laat ik hem iedereen zien.

Ben je niet tevreden over je huidige website? Ga dan alsjeblieft met Tamara in gesprek en laat je ondersteunen. Het is een megacadeau aan jezelf om samen met haar te werken.

Lieve Tamara, dankjewel voor de fijne samenwerking! Ik ben je eeuwig dankbaar voor dit masterpiece!

Maaike Kastrop

Money Mindset Mentor | www.maaikekastrop.com

Wie is die
Divi specialist?

Hi! Ik ben Tamara. En ik help vrouwelijke ondernemers naar de volgende stap in hun bedrijf te groeien met websites die er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook conversieproof is. En natuurlijk 100% bij jou past!

Inmiddels werk ik al sinds 2020 fulltime met het Divi-thema en heb ik al tientallen Divi websites gebouwd en geoptimaliseerd

Ik combineer mijn studie en werkervaring in online marketing om jou te helpen op alle punten van webdesign. Denk aan een strategische opbouw, gebruiksvriendelijkheid én een geweldig design. Tel daar mijn enthousiasme bij op en dan weet je dat je een fantastische website krijgt!

En niet te vergeten: bij elk verkocht product of webdesignproject plant ik een boom in Kenia. Zo maken we samen een positieve impact op de wereld.

Een kijkje in mijn portfolio