Divi Kit

Optimaliseer je website voor klanten & leads.

De Divi kit is een pakket met superhandige templates voor Divi (WordPress). Helemaal gericht om alles uit jouw website te halen. Zo kun jij in no-time je website optimaliseren voor meer verkopen en leads. Laat je je website voor jou werken.

Jij wilt een website die er fantastisch uitziet

én je helpt om klanten en leads binnen te halen

Je bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer met een Divi website. Op zich haal je wel wat klanten binnen, maar je wilt meer. Meer leads, meer leuke samenwerkingen met geweldige klanten én meer verkopen.

Maar eigenlijk weet je niet waar je moet beginnen. En eigenlijk heb je ook geen idee wat je website überhaupt nodig hebt om die ideale klant aan te spreken.

Je maakt een salespagina voor je te gekke aanbod. Je zag er stiekem al een beetje tegenop, want je bent er rustig uren of misschien zelfs wel dagen mee bezig. En toch is het nét niet naar je zin. Je hebt niet het gevoel dat je je ideale klant hiermee omver blaast.

Je Googlet: Hoe maak je een geweldige salespagina? Je wordt direct overweldigd door alle opties op het internet. Je flanst iets in elkaar, zodat je in ieder geval iets hebt staan. Beter iets dan niets. Helaas blijven de resultaten uit. Zonde, want je hebt er zoveel tijd en energie in gestoken.

Misschien denk je: ik huur wel iemand in. Toch kent diegene je producten niet zo goed als jijzelf en ben je alsnog veel tijd kwijt aan het aanpassen van de pagina’s. Daarnaast ben je zo extra geld kwijt. Je denkt: dit moet toch makkelijker kunnen?

 

Ik vroeg mij af..

 • je website binnen 1 dag optimaliseren voor leads en klanten?
 • in no-time ijzersterke salespagina’s schrijven voor je geweldige (nieuwe) aanbod?
 • tijd, energie en geld overhouden om leuke dingen te doen?
 • dat je website voor jou werkt in plaats van andersom?
 • nooit meer hoeven puzzelen met het design van je salespagina of het wel aantrekkelijk genoeg is voor je ideale klant?

Met de Divi Kit komen strategie, design & conversie samen

Met de Divi Kit komen strategie, design en conversie samen in jouw prachtige website.
Jouw klant kan geen nee meer zeggen tegen jouw aanbod! 

Je hoeft alleen je eigen teksten, opt-ins en afbeeldingen toe te voegen en eventueel je kleuren te veranderen en that’s it!

Kortom: zo houd je meer tijd over voor klanten of je hobby’s, vrienden en familie.

Ben jij klaar voor…?

 

 1. Meer leads & klanten: je website is en geoptimaliseerd om leads en klanten binnen te halen.
 2. Goede karmapunten: bij iedere verkochte Divi Kit laat ik een boom planten in Kenia.
 3. Meer vrije tijd: salespagina’s bouwen wordt een makkie. Hallo vrije tijd!
 4. Meer vrijheid & plezier in het ondernemen: Met een website die staat als een huis kun jij kunt je richten op dingen waar je blij van wordt.

Wat zit er allemaal in

de divi kit?

De Divi kit is een websitekit voor één van de meest gebruikte pagebuilder: Divi. Laad de templates in het thema, pas het template aan naar jouw huisstijl en met jouw teksten.

That’s it! Je bent klaar om te shinen!

 

1

Salespage

Uitgebreide salespagina om jouw diensten/producten te promoten.

2

e-mail opt-in

Opt-in page: Op deze pagina kunnen mensen je freebie downloaden.

3

bedanktpagina

Een bedanktpagina (of tripwire) om met een eenmalig aanbod een instapproduct aan te bieden (inclusief urgentietimer).

4

Instagram landingpage

Gelijk bezoekers van Instagram naar de juiste pagina’s leiden? Daar gebruik je deze pagina voor! Een goede vervanging voor bijv. Linktree.

5

404-pagina

Met deze 404-pagina houd je mensen op je website en verzamel je zelfs leads! 

6

coming soon

Begin je met je website? Of heb je plannen voor een nieuw product? Met de coming soon page kun je alvast leads verzamelen.

7

videotraining

In deze minitraining geef ik je uitleg over hoe je templates installeert en aanpast. Zo kun je snel aan de slag.

bonus: Canva mock-ups

Met deze mock-ups kun jij o.a. je freebie supermooi op je website kunt showen.

Wie is die webdesigner(d)?

Hi! Ik ben Tamara en ik ben webdesigner(d)🤓. Als kind had ik al een Kindertent-website. Webdesign heeft me daarna nooit meer losgelaten. Niet gek dus dat ik begon als webdesigner. Toch liep ik tegen 2 dingen aan:

 1. Ik had niet genoeg tijd om iedereen helpen.☹ Zo heb ik plek voor een paar webdesignklanten per maand. (Ik wil mijn klanten wel allemaal genoeg liefde en aandacht kunnen geven)
 2. Ik kwam erachter dat ondernemers graag zelf aan de slag gaan.💪 Maar dat ze uren aan het Googlen en Youtuben zijn om de juiste informatie te vinden (die ook nog eens vaak in het Engels is).

Met de Divi Kit help ik jou je divi website in no-time te transformeren in een geweldige website waarmee jij je ideale klant binnenhaalt.

In de Divi kit koppel ik mijn webdesignskills met mijn mijn studie en werkervaring in online marketing. Zo optimaliseer jij je website in no-time voor sales en leads.

Wat is de investering?

Je optimaliseert je website al voor 47,- excl. btw!

Een kijkje
achter de schermen

Zo ziet de Divi Kit er bij anderen uit.

Saskia Huizer installeerde onder andere de uitgebreide salespagina en de Instagram landingspage uit de Divi kit op haar website.

Bridget McNamer van Sidecar Counsel installeerde onder andere de opt-inpagina en de Bedanktpagina/Tripwire uit de Divi kit op haar website.

Divi kit Britt

Ik installeerde voor Britt Timmermans van Beauty by Britt de 404-pagina uit de Divi kit op haar website. In de 404-pagina kun je ook je freebie tonen!

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om de Divi kit te gebruiken?

Je hebt een website nodig met het premium thema Divi. Dit is één van de meest gebruikte WordPress thema’s ter wereld. Je moet deze dus eerst aankopen voordat je de templates kunt gebruiken.

Hoe gebruik ik de Divi Kit?

Je krijgt van mij de templates én je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving. De templates kun je gemakkelijk downloaden en uploaden naar jouw website. In de online leeromgeving staan videotutorials over hoe dit werkt. Je vind daar ook het bonusmateriaal.

Wat als ik er niet uitkom?

Geen zorgen! Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ik help je graag op weg om de aanpassingen te kunnen doen.

Wil je de aanpassingen van de templates door mij laten doen? Dan stuur ik je een vrijblijvende offerte.

Ik twijfel of de Divi Kit iets voor mij is/Ik heb nog een vraag

Stuur me gerust een berichtje of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik denk graag met je mee om te zien of de Divi kit bij jouw situatie past.

Ben jij klaar voor een geweldige divi website?