Divi kit

Optimaliseer je website voor klanten & leads

De Divi kit is een pakket met superhandige templates voor Divi (WordPress). Helemaal gericht om alles uit jouw website te halen. Zo kun jij in no-time je website optimaliseren voor meer verkopen en leads. Laat je je website voor jou werken.

Jij wilt een website die er fantastisch uitziet

én je helpt om klanten en leads binnen te halen

Je bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer met een Divi website. Op zich haal je wel wat klanten binnen, maar je wilt meer. Meer leads, meer leuke samenwerkingen met geweldige klanten én meer verkopen.

Maar eigenlijk weet je niet waar je moet beginnen. En eigenlijk heb je ook geen idee wat je website überhaupt nodig hebt om die ideale klant aan te spreken.

Je maakt een salespagina voor je te gekke aanbod. Je zag er stiekem al een beetje tegenop, want je bent er rustig uren of misschien zelfs wel dagen mee bezig. En toch is het nét niet naar je zin. Je hebt niet het gevoel dat je je ideale klant hiermee omver blaast.

Je Googlet: Hoe maak je een geweldige salespagina? Je wordt direct overweldigd door alle opties op het internet. Je flanst iets in elkaar, zodat je in ieder geval iets hebt staan. Beter iets dan niets. Helaas blijven de resultaten uit. Zonde, want je hebt er zoveel tijd en energie in gestoken.

Misschien denk je: ik huur wel iemand in. Toch kent diegene je producten niet zo goed als jijzelf en ben je alsnog veel tijd kwijt aan het aanpassen van de pagina’s. Daarnaast ben je zo extra geld kwijt. Je denkt: dit moet toch makkelijker kunnen?

 

Wil jij..

 • je website binnen 1 dag optimaliseren voor leads en klanten?
 • in no-time ijzersterke salespagina’s schrijven voor je geweldige (nieuwe) aanbod?
 • tijd, energie en geld overhouden om leuke dingen te doen?
 • dat je website voor jou werkt in plaats van andersom?
 • nooit meer hoeven puzzelen met het design van je salespagina of het wel aantrekkelijk genoeg is voor je ideale klant?

Klinkt dat goed?

Met de Divi Kit komen strategie, design en conversie samen in jouw prachtige website.
Jouw klant kan geen nee meer zeggen tegen jouw aanbod! 

Je hoeft alleen je eigen teksten, opt-ins en afbeeldingen toe te voegen en eventueel je kleuren te veranderen en that’s it!

Kortom: zo houd je meer tijd over voor klanten of je hobby’s, vrienden en familie.

Het resultaat?

 

 1. Meer leads & klanten: je website is en geoptimaliseerd om leads en klanten binnen te halen.
 2. Meer vrije tijd: salespagina’s schrijven en publiceren wordt een makkie. Hallo vrije tijd!
 3. Meer vrijheid & plezier in het ondernemen: Met een website die staat als een huis kun jij kunt je richten op dingen waar je blij van wordt.

De Divi kit

Wat zit er allemaal in de Divi kit?

De Divi kit is een websitekit voor één van de meest gebruikte pagebuilder: Divi. Laad de templates in het thema, pas het template aan naar jouw huisstijl en met jouw teksten.

That’s it! Je bent klaar om te shinen!

Salespagina

Uitgebreide salespagina om jouw diensten/producten te promoten.

Opt-in

Opt-in page: Op deze pagina kunnen mensen je freebie downloaden.

Tripwire

Een pagina om met een eenmalig aanbod een instapproduct aan te bieden (inclusief urgentietimer).

Instagram Landingpage

Gelijk bezoekers van Instagram naar de juiste pagina’s leiden? Daar gebruik je deze pagina voor! 

404-pagina

Met deze 404-pagina houd je mensen op je website en verzamel je zelfs leads! 

Coming soon

Begin je met je website? Of heb je plannen voor een nieuw product? Met de coming soon page kun je alvast leads verzamelen.

Videotraining

In deze minitraining geef ik je uitleg, zodat je zelf aan de slag kan.

Bonus: Canva mock-ups

Met deze mock-ups kun jij o.a. je freebie supermooi op je website kunt showen.

Jouw webdesigner(d)🤓

Hi! Ik ben Tamara en ik ben gek op websites bouwen. Als kind had ik al een Kindertent-website. Webdesign heeft me daarna nooit meer losgelaten. Niet gek dus dat ik begon als webdesigner.

Ik vind het zo gaaf om te zien wat mijn klanten allemaal doen. Ik wil natuurlijk dat zij zoveel mogelijk mensen kunnen helpen met hun talenten. Toch hoor ik dat ze het vaak lastig vinden om hun website te optimaliseren, zodat deze voor hen werkt. 

Een aantal onderdelen zijn hierin belangrijk, zoals ijzersterke content & een goed design. Maar hoe voer je dat uit? Achter ieder onderdeel zit een gedachte. Denk aan mensen vasthouden, e-mailadressen binnenhalen en verkoop natuurlijk. Daarnaast wil je ook dat het er mooi uitziet én perfect bij je past.

  In de Divi kit koppel ik mijn webdesignskills met mijn mijn studie en werkervaring in online marketing. Zo optimaliseer jij je website in no-time voor sales en leads.

  Klinkt dat goed?

  Je optimaliseert je website al voor €47,- excl btw

  Hoe ziet de Divi kit er bij anderen uit?

  Saskia Huizer installeerde onder andere de uitgebreide salespagina en de Instagram landingspage uit de Divi kit op haar website.

  Bridget McNamer van Sidecar Counsel installeerde onder andere de opt-inpagina en de Bedanktpagina/Tripwire uit de Divi kit op haar website.

  Divi kit Britt

  Ik installeerde voor Britt Timmermans van Beauty by Britt de 404-pagina uit de Divi kit op haar website. In de 404-pagina kun je ook je freebie tonen!

  Veelgestelde vragen

  Wat heb ik nodig om de Divi kit te gebruiken?

  Je hebt een website nodig met het premium thema Divi. Dit is één van de meest gebruikte WordPress thema’s ter wereld. Je moet deze dus eerst aankopen voordat je de templates kunt gebruiken.

  Hoe gebruik ik de Divi kit?

   Je krijgt van mij de templates én je krijgt toegang tot mijn online leeromgeving. De templates kun je gemakkelijk downloaden en uploaden naar jouw website. In de online leeromgeving staan videotutorials over hoe dit werkt. Je vind daar ook het bonusmateriaal.

  Wat als ik er niet uitkom?

  Geen zorgen! Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd een berichtje sturen. Ik help je graag op weg om de aanpassingen te kunnen doen.

  Wil je de aanpassingen van de templates door mij laten doen? Dan stuur ik je een vrijblijvende offerte.

  Ik twijfel of de Divi kit iets voor mij is..

  Stuur me gerust een berichtje of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik denk graag met je mee om te zien of de Divi kit bij jouw situatie past.

  Ben jij klaar om online te groeien?