Wil jij je eigen website bouwen?

Met deze gratis websiteplanning krijg je mijn persoonlijke template die ik gebruik tijdens de websitebouw. Zo weet je per week wat je kunt doen, zodat je binnen 7 weken je eigen website bouwt. In de planning geef ik je handige tips en checklists, zodat je niets vergeet. Zo kun jij zonder stress je eigen website bouwen!

Lukt het niet om de websiteplanning aan te vragen? En krijg je ook geen mailtje in je spambox? Stuur dan een mailtje naar info@tamarabelt.nl. Dan mail ik je ‘m handmatig.

Tamara Belt Divi Expert

Even voorstellen

Ik ben Tamara en ik ben (Divi) webdesigner & Pinterestexpert. In 2015 bouwde ik mijn eerste WordPress-website: mijn eigen reisblog. Ik was gelijk in mijn element; webdesign is creatief, visueel en soms ook technisch.

Toen ik later dat jaar op Malta stageliep als contentmarketeer bij een marketingagency, merkte ze daar al snel dat ik superhandig was met websites. In no-time zetten ze het overgrote deel van mijn taken over naar webdesign en websiteproblemen oplossen. 

Toen ik nog in loondienst werkte, bouwde ik regelmatig websites voor kennissen. Daar wilde ik veel meer van doen. Toen ik door corona mijn baan moest opzeggen, was de knoop snel doorgehakt om mijn eigen bedrijf te starten. 

Een website maken is natuurlijk onwijs leuk. Veel ondernemers maken dus hun eigen website. Dat vind ik alleen maar gaaf. Daarom help ik je graag een handje door bijvoorbeeld mijn persoonlijke websiteplanning met je te delen en mijn handige Divi Kit.

Tamara verplaatste mijn hele website naar WordPress, bracht wijzigingen aan die we tijdens het proces bespraken en voegde haar eigen creatieve stempel op dingen toe. Ze bedacht geweldige ideeën om mijn website aantrekkelijker te maken voor mijn ideale klant. Daarnaast liet keer op keer zien dat ze de toon en het beeld dat ik probeerde over te brengen echt begreep. Ze is altijd professioneel en vriendelijk en heeft haar werk op tijd en binnen budget afgerond. Ik kan Tamara aan iedereen aanraden!

Bridget McNamer

Coach voor vrouwelijke leiders, Sidecar Counsel

“Tamara helpt mij om mijn Divi website up-to-date te houden, het aan te passen naar mijn huisstijl en mijn bedrijf beter zichtbaar te krijgen onder andere op het gebied van SEO. Alle drie deze zaken doet zij heel erg goed. Sinds Tamara dit doet ben ik beter vindbaar en past mijn website veel beter bij mijn bedrijf. Verder denkt zij met mij mee om bijvoorbeeld mijn website te optimaliseren. Door haar kennis op het gebied van webdesign heeft zij veel ideeën.

Saskia Huizer

Hoogbegaafdheidsspecialist, Saskiahuizer.nl

Ik heb mijn website en webshop voor mijn schoonheidssalon laten maken door Tamara en ben er super tevreden over! Tamara is een spontane en creatieve meid en heeft erg veel verstand van haar werk. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn zodat het eindresultaat altijd naar wens is. Wanneer je ergens zelf niet uitkomt helpt ze altijd meteen mee om het op te lossen. Kortom: super tevreden!😊

Britt Timmermans

Schoonheidsspecialiste, Beauty by Britt

Ben jij klaar om de website van je dromen te bouwen?