Gratis websiteplanning

Maak jouw eigen website binnen 7 weken

Wil jij je eigen website bouwen?

Met deze gratis websiteplanning krijg je mijn persoonlijke template die ik gebruik tijdens de websitebouw. Zo weet je per week wat je kunt doen, zodat je binnen 7 weken je eigen website bouwt. In de planning geef ik je handige tips en checklists, zodat je niets vergeet. Zo kun jij zonder stress je eigen website bouwen!

Lukt het niet om de websiteplanning aan te vragen? En krijg je ook geen mailtje in je spambox? Stuur dan een mailtje naar info@tamarabelt.nl. Dan mail ik je ‘m handmatig.

Je wilt een geweldige website bouwen

die binnen 7 weken live staat

Toen je startte met ondernemen, dacht je: die website, die bouw ik wel even! Maar niets is minder waar. Je bent al weken, nee maanden, bezig. Je wilt ‘m gewoon live hebben. Zodat je bedrijf écht die vliegende start krijgt. Maar waar moet je beginnen? En waar moet je aan denken?

Geen zorgen! I got you. Met mijn persoonlijke websiteplanning help ik jou om die website te gaan bouwen. Zo krijg je stappenplannen per week en handige tips én checklist.

Ben jij er klaar voor om jouw droomwebsite te bouwen? Vul hieronder je mailadres in om de planning GRATIS te downloaden.