Next level website-traject

Wil jij next level gaan met jouw website?

Zodat jij je ideale klant binnenhaalt met een website waar je echt trots op bent.

Jij wilt een website die er fantastisch uitziet

én je helpt om klanten en leads binnen te halen

Je bent inmiddels al een tijd aan het ondernemen. Je website staat dan ook al een tijdje. Toen je begon heb je het uitbesteed of ben je zelf aan de slag gegaan. Je was superblij met je website. Maar inmiddels..

Not so much.😅

Je website matcht niet meer bij wie jij bent. Want jij bent inmiddels getransformeerd als ondernemer én als persoon. Je merkt ook dat je potentiële klanten niet zo graag naar je website stuurt. Of je maakt van tevoren al excuses: “Ja mijn website kan wel een goede opfrisbeurt gebruiken, maar je weet hoe het gaat.”

Eigenlijk staat je website je groei gewoon in de weg. Dus je sleutelt af en toe wat aan. Maar je komt er niet uit. Hoe word ik weer blij van mijn website? En hoe zorg ik dat ik mijn website zo optimaliseer dat mijn ideale klant denkt: wow! Met deze meid wil ik werken. Beter nog: MOET ik werken.

Stel je eens voor hoeveel mensen jij dan kunt helpen. Dat zou zo ontzettend gaaf zijn!

Ik vroeg mij af..

  • Wil jij gemakkelijker klanten en leads via je website binnenhalen?
  • Houdt je huidige website je nu tegen om je droombedrijf te creëren?
  • Voelt het dat je website niet goed bij je past?
  • Heb je graag alle touwtjes in handen, maar wil je wel iemand aan de zijlijn die je begeleidt en support?
  • Wil je je website wel aanpassen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Webdesigner(d)🤓 to the rescue!

Met het Next Level Website-Traject help ik je in 6 weken jouw website te transformeren tot jouw droomwebsite. 
Zo kun jij je ideale klant binnenhalen. Ik begeleid en motiveer je, zodat jij je next-level website neerzet.

Het resultaat?

 

  1. Een gewéldige website: waar je keer op keer blij van wordt als je er naar kijkt!
  2. Meer leads & (leuke) klanten: Ik help jou je website zo te optimaliseren dat jouw ideale klant binnenhaalt.
  3. Een stok achter de deur & vraagbak: 6 weken lang heb je toegang tot al mijn kennis én ben ik je stok achter de deur, zodat jij echt kunt gaan knallen.
  4. Meer vrijheid & plezier in het ondernemen: Met een website die staat als een huis kun jij kunt je richten op dingen waar je blij van wordt.

Het Next Level Website-Traject

In 6 weken heb jij je droomwebsite!

In het Next Level Website-Traject help ik jou om een geweldige website neer te zetten. Waar zowel jij als je ideale klant heel blij van wordt. Ik stel het traject persoonlijk op jou af. Dit krijg je sowieso!

Uitgebreide strategiecall

We kijken waar je nu staat. We bepalen we ook de doelen voor je website. Van zowel de ontwerp als de strategie van de website.

Plan voor je website

We maken een plan voor hoe je next level gaat met je website

Wekelijkse sessie

Tijdens de wekelijkse videocall ben ik jouw stok achter de deur én kun je al je vragen op me afvuren. 

WhatsApp Support

Loop je tussendoor ergens tegenaan? Je favoriete webdesigner(d) is maar 1 appje van je verwijderd. Tussendoor feedback vragen & successen delen mag natuurlijk ook.

Mijn kennis en ervaring

Naast dat ik al sinds 2015 websites bouw, heb ik een studie en werkervaring in online marketing. Al deze kennis gieten we in je website!

Gratis toegang tot de cursus

Je krijgt toegang tot mijn webdesigncursus (tw.v. €350,-). Hierin vind je oa video’s over online vindbaarheid en creatief design.

Klinkt goed, maar quanta costa?

Het Next Level Website-Traject is nu 650 euro exclusief btw!

Ik werkte al met deze toffe ondernemers samen:

“Tamara helpt mij om mijn Divi website up-to-date te houden, het aan te passen naar mijn huisstijl en mijn bedrijf beter zichtbaar te krijgen. Sinds Tamara dit doet ben ik beter vindbaar en past mijn website veel beter bij mijn bedrijf. Verder denkt zij met mij mee om bijvoorbeeld mijn website te optimaliseren. Door haar kennis van webdesign heeft zij veel ideeën. Ze werkt zelfstandig waardoor ik me kan richten op mijn bedrijf”

 

Saskia Huizer

Hoogbegaafdheidsspecialist | www.saskiahuizer.nl

“Ik heb zelf wel wat kennis van het bouwen van een website, maar toch kreeg ik het niet helemaal naar mijn zin. Ik vroeg Tamara daarom of ze vanuit die basis mijn website mooier kon maken. Met Tamara samenwerken is heel fijn. Ze denkt met je mee en houd je ook op de hoogte van het proces. En ze stuurt je ook regelmatig uitlegvideo’s en leuke gifjes. Houd ik van! En ik ben nu ook zó blij met hoe mijn website eruit ziet. Hij is niet meer blokkerig, maar heeft echt leuke, speelse elementen en past helemaal bij mij. Tamara is een topper!”

 

Joyce Bastiaans

Content Coach | www.joycebastiaans.nl

Ik heb mijn website en webshop voor mijn schoonheidssalon laten maken door Tamara en ben er super tevreden over! Tamara is een spontane en creatieve meid en heeft erg veel verstand van haar werk. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn zodat het eindresultaat altijd naar wens is. Wanneer je ergens zelf niet uitkomt helpt ze altijd meteen mee om het op te lossen. Kortom: super tevreden!😊

 

Britt Timmermans

Schoonheidsspecialiste | www.beautybybritt.nu

“Tamara is mijn persoonlijke ‘alleskunner’ als het gaat om website-onderhoud. Naast kennis en kunde staat zij altijd met veel enthousiasme klaar voor het geven van advies of het aanpakken van een opdracht. Het geeft mij veel rust wetende dat mijn website in goede handen is en ik voor vragen altijd terecht kan bij Tamara.

 

Ilona de Roo

Therapeut & coach | www.ilonaderoo.nl

Tamara is mijn reddende Engel. Ik ben namelijk zo’n eigenwijze die het wel eventjes eerst zelf uitzoekt… Ze is accuraat, weet goed door te vragen naar wat je ècht nodig hebt en heeft het dan ook nog binnen no time gefixt.  Zo regelde ze o.a. dat ik betalingen via mijn website kan ontvangen (inclusief koppeling met mijn mailprogramma) en dat mijn website up-to-date is m.b.t. cookieregelgeving. Langzaamaan begin ik te leren dat ik beter meteen Tamara een berichtje kan sturen en zelf met m’n handen er vanaf blijf.

 

Salina van den Nieuwenhuizen

Master of Structured Chaos | www.viasalina.nl

“Voor mijn website Alicante Like a Local wilde ik mijn E-books rechtstreeks vanaf mijn website gaan verkopen. Ik kan zelf aardig overweg met WordPress, maar al die instellingen om het allemaal goed werkend te maken, was iets te veel gevraagd. Al snel kwam ik bij Tamara terecht. En zij maakte meteen een goede vertaalslag van mijn wensen. Tamara maakte een perfecte salespagina incl. afrekenmodule voor mijn website. Mijn eerste ebooks zijn al verkocht! Ik beveel haar van harte aan wanneer je een nieuwe website wilt of je huidige website wilt verbeteren.

 

Monique Reusink

Alicante specialist | www.alicantelikealocal.com

Veelgestelde vragen

Kan ik in termijnen betalen?

Yes! Je kunt alles direct betalen of je kunt in 2 termijnen van €350 betalen.😊

Kun je me ook helpen met de teksten?

Natuurlijk! Tijdens het traject geef ik je advies en feedback op je teksten. Ik denk ook met je mee als je er niet uitkomt.

Hoe haal ik klanten binnen via mijn website?

In het traject bepalen we de strategie van je website. Dus hoe komen mensen op je website en hoe zorgen we dat ze dan ook overgaan tot aankoop?

Voor wie is het traject geschikt?

Ik werk vaak samen met vrouwelijke ondernemers die diensten verkopen. Denk aan coaches en creatieve ondernemers, zoals socialmedia-experts en copywriters. Benieuwd of ik jou kan helpen? Plan dan snel een kennismakingsgesprek in. Dan kijken we of we een goede match zijn.

Eigenlijk heb ik niet genoeg tijd om het zelf te doen. Wat nu?

Ik kan het ook allemaal voor jou uit handen nemen! Dan hoef je je nergens zorgen over te maken en kun jij je focussen op je eigen werk. Stuur me een berichtje of kijk bij mijn webdesignpakket.

Ik heb nog geen website. Kan ik dan ook instappen?

Ja dat kan! We passen het traject aan op waar jij staat.

Ik twijfel of ik er nu klaar voor ben

Geen zorgen. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. We kunnen dus gewoon bespreken of dit inderdaad het juiste moment voor jou is. Natuurlijk kun je ook jouw plek reserveren voor een later moment. Stuur me gerust een berichtje.

Ik heb er zin in!

Jij ook? Plan dan een gratis matchcall in, zodat we kunnen knallen met jouw website.