Hi! Ik ben Tamara en ik ben gek op creativiteit, websites en reizen.

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een droomwebsite waarmee zij sneller leads en klanten binnenhalen. Zo kunnen zij ondernemen vanuit vrijheid en plezier!

Tamara Belt Online Marketing Leiderdorp

Als kind was ik al creatief..

Zo was ik vaak paarden of tropische stranden aan het tekenen. Een paar jaar later kon ik me uren vermaken met Paint of websites maken. Zo was mijn Kindertentpagina over mijn konijn behoorlijk indrukwekkend.

Tijdens mijn studie Communicatie liep ik een half jaar stage op Malta. Hoewel ik daar eigenlijk stageliep als online marketeer, zagen ze al snel dat ik superhandig was met (WordPress) websites. Mijn functie veranderde daarom al snel naar content creator en webdesigner. Ik was op Malta helemaal in mijn element; ik ontmoette leuke mensen en ontdekte het eiland terwijl ik tegelijkertijd lekker creatief aan het werk was.
Het gaf me echt een gevoel van ultieme vrijheid en plezier en dat heeft onbewust iets getriggerd..

Begin 2020 werkte ik als online marketeer bij een reisbureau. Ik droomde al lang van mijn eigen bedrijf. Ik wilde vrijheid om te werken vanaf waar én met wie ik maar wilde. Toch durfde ik de stap niet te nemen.

Totdat door corona mijn functie ineens werd geschrapt en ik op straat stond. Na een kleine mental breakdown, dacht ik: dit is mijn kans! Nu kan ik mijn droom waarmaken om mijn eigen bedrijf te starten. Zo startte ik als webdesigner(d)🤓.

Tamara Belt webdesigner

Wat ik heel gaaf vind..

  • Prachtige websites op maat bouwen waar je iedere keer weer blij van wordt als je ernaar kijkt
  • Persoonlijke samenwerkingen waarbij ik jou echt leer kennen en weet wat jij wil.
  • Websites bouwen die er niet alleen geweldig uitzien, maar het voor jou ook makkelijker maken om klanten en leads binnen te halen.
  • Zorgen dat je website zo is ingericht dat het jou gemak én vrijheid oplevert.

Maar genoeg over mij. Waar kan ik jou mee helpen?