Hi! Ik ben Tamara, een vrijheidszoeker die gek is op creativiteit, websites en reizen.

Als Pinterestexpert en webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers organisch te groeien. Op een manier dat bij hen past, zodat zij kunnen ondernemen vanuit vrijheid en plezier!

Tamara Belt Online Marketing Leiderdorp

Als kind was ik al creatief..

Zo was ik vaak paarden of tropische stranden aan het tekenen. Een paar jaar later kon ik me uren vermaken met Paint of websites maken. Zo was mijn Kindertentpagina over mijn konijn behoorlijk indrukwekkend.

Tijdens mijn studie Communicatie liep ik een half jaar stage op Malta. Hoewel ik daar eigenlijk stageliep als online marketeer, zagen ze al snel dat ik superhandig was met (WordPress) websites. Mijn functie veranderde daarom al snel naar content creator en webdesigner. Ik was op Malta helemaal in mijn element; ik ontmoette leuke mensen en ontdekte het eiland terwijl ik tegelijkertijd lekker creatief aan het werk was.
Het gaf me echt een gevoel van ultieme vrijheid en plezier en dat heeft onbewust iets getriggerd..

In dat jaar startte ik mijn eigen reisblog om mijn reisavonturen en -tips te delen met vrienden en familie. Ik deed altijd al alles op mijn eigen manier. Op mijn reisblog deelde ik dan ook vaak wat er niet goed ging. Dit werd goed ontvangen! Het is natuurlijk herkenbaar en grappig. Ik kreeg regelmatig reacties van andere vrouwen die ik inspireerde met mijn reisverhalen. Dat maakte me extra enthousiast! Ik wilde eigenlijk nog meer vrouwen inspireren.

Begin 2020 werkte ik als marketeer bij een reisbureau. Ik droomde al lang van mijn eigen bedrijf. Ik wilde vrijheid om te werken vanaf waar én met wie ik maar wilde. Toch durfde ik de stap niet te nemen.

Totdat door corona mijn functie ineens werd geschrapt en ik op straat stond. Na een kleine mental breakdown, dacht ik: dit is mijn kans! Nu kan ik mijn droom waarmaken om mijn eigen bedrijf te starten. Zo startte ik als webdesigner en Pinterestmanager.

Tamara Belt

Gezellig samenwerken

Ik houd van creativiteit, gemak én vrijheid. Marketing hoeft niet iets te zijn waar je grotendeel van je tijd aan kwijt bent. Het moet leuk zijn en bij je passen. Zo haal je de leukste klanten binnen. Daarnaast is het belangrijk om tijd over te houden voor andere belangrijke onderdelen in je leven, zoals je hobby’s, familie en vrienden

Ik geloof dat de marketing van jouw bedrijf bij jou als persoon moet passen. Ik bied dus geen standaard lijstjes met to-do’s en handleidingen. Maar ondersteuning en trainingen op een manier waardoor het bij jou past.

Mijn doel is om in 2025 10.000 vrouwelijke ondernemers te hebben geholpen om met hun website en Pinterest om zo meer vrijheid voor zichzelf te creëren.

Maar genoeg over mij. Waar kan ik jou mee helpen?

Divi website bouwen planning

Gratis websiteplan

Bouw je eigen Divi website binnen 7 weken

Wil je je eigen (Divi)website bouwen en heb je geen idee waar je moet beginnen? Of blijf je het maar uistellen? Met mijn gratis websiteplanning bouw jij binnen 7 weken je eigen website!