Over

Tamara Belt – Online Marketing laat bedrijven in yoga en mindfulness, de dierenbranche en de reissector online stralen. Wil jij online groeien? In no-time ontwerp ik een sprankelende website met bijpassende huisstijl voor je. Daarnaast help ik je graag met social media en geweldige content.

Wie is die Tamara eigenlijk?

Hi, ik ben Tamara. Vanaf kinds af aan ben ik al besmet met het reisvirus. Ik keek altijd uit naar de eerstvolgende vakantie en de mooiste bestemmingen. Tijdens mijn studie Communicatie liep ik een half jaar stage op Malta. Ik was daar helemaal in mijn element; ik ontdekte het eiland en de cultuur terwijl ik eigenlijk gewoon aan het werk was. Dit heeft onbewust iets getriggerd..

Na mijn studie werkte ik fulltime als dierenartsassistente, want daar had ik eerder een opleiding voor gevolgd. Dierenartsassistente zijn is superleuk. Maar toch miste ik ‘iets’ (naast extra vrije dagen natuurlijk).

Ik besloot om een baan te zoeken in (online) marketing om te ontdekken of dat was wat ik ‘miste’. Ik kwam al snel bij een reisbureau terecht en nam met pijn in mijn hart afscheid van de dierenkliniek. Op het reisbureau deed ik extra ervaring op en het was leuk werk, maar toch bleef het gevoel dat ik iets miste.

Tijdens de coronacrisis moest ik thuiswerken. En eigenlijk beviel me dat wel! Ik kon mijn eigen uren indelen en ik werkte veel effectiever. Daarnaast keek ik in het weekend er niet meer tegenop dat ik de volgende week weer moest werken.

Toen viel het kwartje: ik ga voor mezelf beginnen als online marketeer.

Zo kan ik afwisselend werk doen voor leuke opdrachtgevers en ben ik locatie-onafhankelijk. Ik hoef me dan ook niet alleen bezig te houden met tekstschrijven en socialmediaposts maken. Ik kan bijvoorbeeld ook websites designen, logo’s maken en complete huisstijlen ontwerpen. Die afwisseling vind ik erg leuk.

Ik maakte samen met een coach een plan om mijn bedrijf echt een kickstart te geven. Daarnaast besloot ik om mijn baan op te zeggen. Vanaf dat moment sta ik op eigen benen en heb ik de ruimte om werk te doen waar ik echt blij van word.

Dit is Tamara

Mijn vrienden en familie beschrijven mij als:

  • Enthousiast
  • Spontaan
  • Creatief
  • Doorzetter
  • Sociaal
  • Resultaatgericht

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Daarnaast ben ik gek op lezen, yoga, klimmen, koken (en natuurlijk eten) en ben ik graag samen met familie en vrienden.

Maar genoeg over mij. Waar kan ik jou mee helpen?

Ik specialiseer me in online marketing voor ondernemers in yoga en mindfulness, de dierenbranche en de reissector. Benieuwd hoe we jouw bedrijf kunnen laten stralen? Neem dan eens een kijkje op mijn pagina’s over (web)design & branding, social media & content en e-mailmarketing.