Over
Tamara

Wie is die webdesigner(d)?

Hi! Ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een droomwebsite waarmee zij sneller leads en klanten binnenhalen. Zo kunnen zij ondernemen vanuit vrijheid en plezier en een impact maken op de wereld!

Als kind vond ik het al geweldig om te ‘computeren’. Zo had ik al in begin jaren ’00 een Kindertent website over mijn konijn. Die was behoorlijk indrukwekkend. In mijn herinneringen dan. Ik denk dat ik daar nu anders over denk..

Maar goed, een impact maken op de wereld. Dat was iets wat ik altijd al wilde. Daarom deed ik de opleiding voor dierenartsassistente en werkte parttime in een dierenkliniek.

Toch wilde ik meer. En ik had een drang naar vrijheid. Dus studeerde ik Communicatie (klinkt vaag, maar is eigenlijk gewoon marketing). Ondertussen startte ik een reisblog. Dat was mijn eerste WordPress website.

 

Be the

Change

Ik geloof dat sterke vrouwelijke ondernemers het verschil maken in de wereld.

Om jouw impact nóg groter te maken, doneer ik 7% van de opbrengst van jouw webdesignproject aan 1 van de goede doelen met wie ik samenwerk.

Je kiest zelf welk initiatief jou het meeste aanspreekt: milieu, dier of mens.

Daarnaast laat ik een boom planten voor ieder verkocht product (webdesigncursus of templatepakket).

Webdesign bleef me Achtervolgen

Tijdens mijn studie Communicatie liep ik stage op Malta bij een onlinemarketingbedrijf. Ik begon daar als online marketeer. Maar al snel ontdekte mijn stagebegeleider mijn talent voor WordPress en webdesign. Dus mocht ik fulltime de webdesigner ondersteunen.

Eigenlijk vond ik dat veeel leuker. Zeker het werken voor ondernemers. Een website is namelijk de basis van je bedrijf, dus het is superpersoonlijk. Daarnaast kon ik mijn online marketing skills goed toepassen op websites. Zodat de website niet alleen een mooi plaatje is, maar ook helpt om (ideale) klanten binnen te halen.

Toch ging ik na het behalen van mijn diploma fulltime werken als dierenartsassistente. Maar ondertussen kreeg ik opdrachten aangeboden voor webdesign. Zo was ik in de avonduren websites aan het bouwen. En bouwde ik een nieuwe website voor de dierenkliniek tussen mijn assistentewerk door.

Na 2 jaar startte ik als online marketeer bij een reisbureau. Maar ook hier werd ik meer verantwoordelijk voor de nieuwe website. Kortom: websites bleven me roepen.

Daarom startte ik in 2020 als ondernemer. Zo kan ik meer ondernemers helpen met een impact maken op de wereld.

 

5 feitjes

Over mij 

 

  1. Ik bouw al sinds 2015 websites: ik weet hoe je een mooie én goede website neerzet.
  2. Ik ben digital nomad: Ik reis de wereld over terwijl ik doe waar ik blij van word. Dat geeft mij het ultieme gevoel van vrijheid
  3. Geef me een woord en ik kan er een heel verhaal van maken: als je wilt, zelfs in rijmvorm haha. Mijn fantasie/creativiteit is eindeloos.
  4. Ik dans salsa en bachata: ik ben gek op muziek en dansen. Dat maakt me heel vrolijk.
  5. Ik geloof dat we samen echt een verschil kunnen maken in de wereld: Als meer vrouwen zoals jij en ik succesvol zijn, maken we een enorme impact op de wereld.

Laten we kennismaken!

Weet je al waar ik jou mee kan helpen? Of ben je nog niet helemaal zeker? Boek een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan drinken we gezellig een virtueel theetje of wijntje.