Over Tamara

Als kind was ik altijd al nieuwsgierig..

“Ik wilde alles weten over.. nou ja eigenlijk alles. Deze nieuwsgierigheid is nooit weggegaan: nieuwsgierigheid naar mensen, nieuwsgierigheid naar taal en nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt om voor bepaalde producten en bedrijven te kiezen.”

Dankzij mijn nieuwsgierigheid blijf ik mezelf altijd uitdagen.


“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” ~ Pippi Langkous

Hoewel Pippi Langkous een fictief persoon is, vind ik deze quote typerend voor hoe ik veel heb geleerd binnen de communicatie: leren door nieuwsgierig te zijn en simpelweg te proberen.

Tamara Belt – Wereldbewonderaar, taalartiest, enthousiaste theedrinker, liefhebber van dieren en verzamelaar van kennis

Zo besloot ik in 2015 om in Thailand vrijwilligerswerk met olifanten te doen. Mijn vrienden en familie wilden mijn avonturen lezen. Ik besloot daarom om een reisblog op te starten, zodat ik mijn verhalen en foto’s kon delen. Zo maakte ik mijn eigen WordPresswebsite, begon ik met bloggen en oefende ik met fotograferen.

Een half jaar later vloog ik naar Malta om daar 5 maanden stage te lopen. Ik kreeg hier veel vrijheid, waardoor ik mijn talenten goed kon ontwikkelen. Op Malta leerde ik tevens op hoog niveau Engels te spreken en te schrijven. Verder kwam al snel naar boven dat ik handig was met WordPress en het oplossen van websiteproblemen. Mijn stagebedrijf maakte daar natuurlijk uitgebreid gebruik van.

Door mijn ervaring op Malta kreeg ik tijdens mijn studie al communicatieklussen aangeboden. Ik vond het leuk om allround bezig te zijn en voor verschillende opdrachtgevers en branches te werken.

In 2017 studeerde ik af als communicatieprofessional aan Hogeschool Leiden. Mijn talenten zijn schrijven, online marketing en webdesign. Sinds eind 2018 werk ik officieel zelfstandig als (online) communicatiespecialist. Als freelancer heb ik vrijheid en kan ik flexibel zijn.

In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om te schrijven. Ik schrijf dan ook graag voor mijn eigen reisblog. Daarnaast ben ik gek op dieren, lezen, yoga, koken (en natuurlijk eten) en ben ik graag samen met familie en vrienden.

Ik ben Tamara Belt en ik ben nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar jouw bedrijf en naar jouw talenten. Benieuwd naar hoe we jouw talenten kunnen gebruiken om jouw bedrijf te laten groeien? Neem dan contact met mij op.

Nieuwsgierig

Of het nu hypes binnen de communicatie zijn of jouw ideeën: ik ben graag op de hoogte.

Versterkend

Het beste in anderen ontdekken en naar boven halen: daar ben ik goed in!

Jong

Opgegroeid met internet en social media: ik weet de weg in digitale landschappen.