Over Tamara

Als online marketeer help ik ondernemers om te doen wat ze echt leuk vinden. Dit doe ik door online marketingwerk uit handen te nemen en hun bedrijf te laten groeien. Ik doe dit met teksten & seo, social media, (web)design & branding en e-mailmarketing.
Wie is die Tamara eigenlijk?

Hi, ik ben Tamara. Vanaf kinds af aan ben ik al besmet met het reisvirus. Ik keek altijd uit naar de eerstvolgende vakantie en de mooiste bestemmingen. Tijdens mijn studie Communicatie liep ik een half jaar stage op Malta. Ik was daar helemaal in mijn element; ik ontdekte het eiland en de cultuur terwijl ik eigenlijk gewoon aan het werk was. Dit heeft onbewust iets getriggerd..

Na mijn studie werkte ik fulltime als dierenartsassistente, want daar had ik eerder een opleiding voor gevolgd. Dierenartsassistente zijn is superleuk. Maar toch miste ik ‘iets’ (naast extra vrije dagen natuurlijk).

Ik besloot om een baan te zoeken in (online) marketing om te ontdekken of dat was wat ik ‘miste’. Ik kwam al snel bij een reisbureau terecht en nam met pijn in mijn hart afscheid van de dierenkliniek. Op het reisbureau deed ik extra ervaring op en het was leuk werk, maar toch bleef het gevoel dat ik iets miste.

Tijdens de coronacrisis moest ik thuiswerken. En eigenlijk beviel me dat wel! Ik kon mijn eigen uren indelen en ik werkte veel effectiever. Daarnaast keek ik in het weekend er niet meer tegenop dat ik de volgende week weer moest werken.

Toen viel het kwartje: ik ga voor mezelf beginnen als online marketeer.

Zo kan ik afwisselend werk doen voor leuke opdrachtgevers en ben ik locatie-onafhankelijk. Ik hoef me dan ook niet alleen bezig te houden met tekstschrijven en socialmediaposts maken. Ik kan bijvoorbeeld ook websites designen, logo’s maken en complete huisstijlen ontwerpen. Die afwisseling vind ik erg leuk.

Ik maakte samen met een coach een plan om mijn bedrijf echt een kickstart te geven. Daarnaast besloot ik om mijn baan op te zeggen. Vanaf dat moment sta ik op eigen benen en heb ik de ruimte om werk te doen waar ik echt blij van word.

Tamara Belt

Dit is Tamara

Mijn vrienden en familie beschrijven mij als:

 • Enthousiast
 • Spontaan
 • Creatief
 • Doorzetter
 • Sociaal
 • Resultaatgericht

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Daarnaast ben ik gek op lezen, yoga, klimmen, koken (en natuurlijk eten) en ben ik graag samen met familie en vrienden.

Ik ben afgestudeerd afgestudeerd als communicatieprofessional. Daarnaast heb ik een opleiding tot dierenartsassistente (paraveterinair) gedaan. Benieuwd naar mijn werkervaring en studies? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn.

Dit is Tamara

Mijn vrienden en familie beschrijven mij als:

 • Enthousiast
 • Spontaan
 • Creatief
 • Doorzetter
 • Sociaal
 • Resultaatgericht

In mijn vrije tijd ben ik graag op reis. Daarnaast ben ik gek op lezen, yoga, klimmen, koken (en natuurlijk eten) en ben ik graag samen met familie en vrienden.

Ik ben afgestudeerd afgestudeerd als communicatieprofessional. Daarnaast heb ik een opleiding tot dierenartsassistente (paraveterinair) gedaan. Benieuwd naar mijn werkervaring en studies? Neem dan een kijkje op mijn LinkedIn.

Tamara Belt

Maar genoeg over mij. Waar kan ik jou mee helpen?

Ik help jou graag met doen waar je echt blij van wordt. Ik kan je online marketing uit handen nemen en je bedrijf online laten groeien.

Ik werk graag met bedrijven samen die goed bij mij passen. Het hoeft van mij niet zo zakelijk; het mag best wat losser en informeel. Ik heb speciale interesse (en werkervaring) in bedrijven in de yoga- en mindfulnessbranche, de dierensector en de reiswereld. Maar ik ontvang iedere ondernemer met open armen. Zo blijft het lekker afwisselend.😁

Wil je gezellig kennismaking of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op mijn pagina’s over (web)design & brandingsocial media, teksten & SEO en e-mailmarketing.

Dit vinden anderen van mij

 

De samenwerking met Tamara verloopt vlekkeloos en ik ben dan dus ook ontzettend te spreken over haar werk en hoe ze communiceert. Ze reageert altijd snel, denkt mee met je bedrijf en houdt ook alle resultaten goed in de gaten. Aan het einde van de maand ontvang ik een rapportage van hoe de werkzaamheden hebben uitgepakt en dit ziet er niet alleen super netjes uit, maar is ook lekker overzichtelijk, waardoor je als bedrijfseigenaar altijd op de hoogte bent van hoe alles ervoor staat. Ik kan een samenwerking met Tamara dan ook zeker aanraden!

Grysilde Velstra

Business Coach, Dutch Digital Nomad

"Als er iemand gestructureerd en gedegen te werk gaat, is het Tamara wel. Ze verraste me tijdens de kennismaking al met een kort adviesrapport over mijn site en mijn hulpvraag, waardoor ik snel om was qua expertise betreft. Tamara is daarnaast een fijne persoonlijkheid om mee te werken. Geduldig heeft ze al mijn vragen beantwoord en technische zaken uitgelegd die voor haar een eitje zijn maar voor menig leek als iets met bos en bomen. Ik raad elke ambitieuze ondernemer aan om Tamara je te laten helpen, ze doet het met passie en precisie!" 

Salina van den Nieuwenhuizen

Online Businessmanager, VIA Salina

"Tamara is een prettig persoon om mee samen te werken. Ze denkt met je mee, heeft verstand van zaken en ze werkt snel. Voor je het weet heeft ze al een flyer gemaakt of de website aangepast."

Ciska de Kok

Yogadocent & eigenaresse, Flow Yoga Leiderdorp

Eerdere projecten

Webdesign dierenkliniek

Dierenkliniek Winkelhof

Een responsive en functionele website met verbeterde vindbaarheid voor een dierenkliniek.

webdesign branding duikschool

Coral Divers

Logo- & huisstijldesign voor een duikschool. Inclusief moodboard & branding styleboard.

Yogastudio design flyer

Flow Yoga Leiderdorp

Een cadeaubon in anzichtkaartformaat voor een yogastudio om mensen kennis te laten maken met yoga.