Podcast # 11 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

In deze podcast geef ik 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

  1. Je website is onduidelijk/rommelig
  2. Je website is niet mobielvriendelijk: je website verspringt op mobiel of tablet, de letters zijn te klein om te lezen of knoppen werken niet op mobiel.
  3. Kapotte links: klikt je websitebezoeker op een link naar je geweldige aanbod en…. Error 404 – page not found. Zo zonde. Check dus of alle links werken. Handige gratis tool broken link checker: https://www.brokenlinkcheck.com/
  4. Je hebt te veel keuze: keuzestress is echt iets van deze tijd. Ga maar eens brood kopen😅 Ik doe altijd heel lang over boodschappen doen doordat ik te veel keuze heb in simpele producten. Dit wil je op je website voorkomen. Zorg dat de klant weet wat hij/zij moet kiezen.
  5. Je website is traag: een trage website is iets wat iedereen irritant vindt. Zorg dus dat je website lekker vlot is!

In deze podcast verwijs ik naar deze pagina’s:

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.