Podcast # 11 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

In deze podcast geef ik 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

  1. Je website is onduidelijk/rommelig
  2. Je website is niet mobielvriendelijk: je website verspringt op mobiel of tablet, de letters zijn te klein om te lezen of knoppen werken niet op mobiel.
  3. Kapotte links: klikt je websitebezoeker op een link naar je geweldige aanbod en…. Error 404 – page not found. Zo zonde. Check dus of alle links werken. Handige gratis tool broken link checker: https://www.brokenlinkcheck.com/
  4. Je hebt te veel keuze: keuzestress is echt iets van deze tijd. Ga maar eens brood kopen😅 Ik doe altijd heel lang over boodschappen doen doordat ik te veel keuze heb in simpele producten. Dit wil je op je website voorkomen. Zorg dat de klant weet wat hij/zij moet kiezen.
  5. Je website is traag: een trage website is iets wat iedereen irritant vindt. Zorg dus dat je website lekker vlot is!

In deze podcast verwijs ik naar deze pagina’s:

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.