Podcast # 11 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

In deze podcast geef ik 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

  1. Je website is onduidelijk/rommelig
  2. Je website is niet mobielvriendelijk: je website verspringt op mobiel of tablet, de letters zijn te klein om te lezen of knoppen werken niet op mobiel.
  3. Kapotte links: klikt je websitebezoeker op een link naar je geweldige aanbod en…. Error 404 – page not found. Zo zonde. Check dus of alle links werken. Handige gratis tool broken link checker: https://www.brokenlinkcheck.com/
  4. Je hebt te veel keuze: keuzestress is echt iets van deze tijd. Ga maar eens brood kopen😅 Ik doe altijd heel lang over boodschappen doen doordat ik te veel keuze heb in simpele producten. Dit wil je op je website voorkomen. Zorg dat de klant weet wat hij/zij moet kiezen.
  5. Je website is traag: een trage website is iets wat iedereen irritant vindt. Zorg dus dat je website lekker vlot is!

In deze podcast verwijs ik naar deze pagina’s:

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct