Podcast # 11 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

In deze podcast geef ik 5 redenen waarom websitebezoekers je website verlaten

  1. Je website is onduidelijk/rommelig
  2. Je website is niet mobielvriendelijk: je website verspringt op mobiel of tablet, de letters zijn te klein om te lezen of knoppen werken niet op mobiel.
  3. Kapotte links: klikt je websitebezoeker op een link naar je geweldige aanbod en…. Error 404 – page not found. Zo zonde. Check dus of alle links werken. Handige gratis tool broken link checker: https://www.brokenlinkcheck.com/
  4. Je hebt te veel keuze: keuzestress is echt iets van deze tijd. Ga maar eens brood kopen😅 Ik doe altijd heel lang over boodschappen doen doordat ik te veel keuze heb in simpele producten. Dit wil je op je website voorkomen. Zorg dat de klant weet wat hij/zij moet kiezen.
  5. Je website is traag: een trage website is iets wat iedereen irritant vindt. Zorg dus dat je website lekker vlot is!

In deze podcast verwijs ik naar deze pagina’s:

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Laten we kennismaken!

Weet je al waar ik jou mee kan helpen? Of ben je nog niet helemaal zeker? Boek een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan drinken we gezellig een virtueel theetje of wijntje.