Podcast #12 De 3 meestvoorkomende websitefouten

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Een tijdje terug heb ik heel veel websitechecks gedaan. Tijdens zo’n websitecheck checkte ik de website van ondernemers en gaf ik tips over hoe ze kunnen optimaliseren voor klanten en leads.

Deze 3 foute.. uhh.. verbetermogelijkheden zag ik het meest:

  • Je bent niet duidelijk: Het is niet direct duidelijk wat je doet. Wat doe je? En welk probleem los je op voor de klant? Zorg dat in één opslag duidelijk is wat je doet en welke ‘pijn’ je oplost.
  • Er zijn te veel opties: Je bezoeker weet niet wat hij/zij moet kiezen doordat er te veel opties zijn. Of doordat je niet duidelijk maakt welke keuze het beste voor diegene is. Begeleid je bezoeker door je website heen, zodat diegene weet waar ze moeten klikken én welke optie bij diegene past.
  • Je website is niet persoonlijk: Je website geeft een ander beeld van wie jij bent en/of is niet goed toegespitst op je ideale klant. Durf jezelf te zijn en jezelf te laten zien. Door je persoonlijkheid in je website te verweven bouw je vertrouwen en een band op met je bezoekers.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.