Podcast #14 Stop met je websitebezoekers te verwarren

“A confused mind says no”

Laatst hoorde ik deze quote en dit is zo waar!

Als je websitebezoeker niet snapt wat je doet en wat hij/zij moet doen om jouw hulp te krijgen, dan gaat deze geen aankoop doen.

Simpelheid is hierin key. Maak het dus makkelijk, laagdrempelig en duidelijk.

Stel jezelf de volgende vragen:

  • Is het in één oogopslag duidelijk wat je doet en welk probleem je oplost?
  • Kan je websitebezoeker gemakkelijk/laagdrempelig contact opnemen? En een aankoop doen?
  • Zijn je teksten relevant, to-the-point en duidelijk?
  • Snapt je websitebezoeker wat een logische volgende stap is? Of krijgt hij/zij keuzestress?

Denk jij dat je een duidelijke website hebt? Vraag dan ook eens aan je moeder, tante of buurman of zij je website ook snappen.😁

Zijn zij het met je eens? Lekker beziggg! Lopen zij nog erg te zoeken op je website? Dan liggen er nog kansen.

Wil jij ook een superduidelijke website waarmee je gemakkelijker klanten binnenhaalt? En waar jij helemaal blij van wordt? Bekijk mijn website of stuur me een DM op Instagram. Ik vertel je graag hoe ik je kan helpen.

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.