Podcast #17 Zo laat je je website voor je werken

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

We hebben het allemaal best wel druk. Maar aan de andere kant: het druk hebben en hard werken is in onze maatschappij een maatstaf voor succes. Dus onbewust maak je dingen soms moeilijker dan nodig. In deze podcast gaan we voor makkelijk én vrije tijd. Ik geef je een aantal voorbeelden die je kunt gebruiken om je leven makkelijker te maken.

Maak een webshop om bijvoorbeeld een groepsprogramma te verkopen

De webshop kun je koppelen met iDeal, je boekhoudsysteem en e-mailprogramma. Daardoor loopt dat allemaal automatisch. Dat kost tijd!

Maak een weggever (en een evergreenfunnel)

Een gemakkelijke manier om in contact te blijven met je ideale klant is om een weggever te maken. Ik zelf koppel aan die weggever een evergreenfunnel. Eén grote automatisering met 20 mails die om de week een leuke, waardevolle mail uitstuurt. Zo hoef ik niet om de week nieuwsbrieven uit te sturen en kan ik volgers toch waarde delen.

Laat (potentiële) klanten zelf calls boeken

Dat heen en weer gemail over een afspraak is doodsvermoeiend. Maak een online agenda en koppel die met je privé-agenda. Zo lopen afspraken niet door elkaar. Ik gebruik Calendly hiervoor. Hiermee kun je ook gemakkelijk instellen hoeveel calls je per dag wilt doen en hoeveel tijd er tussen afspraken moet zitten bijvoorbeeld.

Zet je website in als marketingkanaal

Zorg dat je website duidelijk is én mensen al richting de (voor hen) juiste aankoop stuurt. Zo krijgen potentiële klanten minder keuzestress, waardoor ze minder vragen stellen. Daarnaast kun je je website gebruiken om bijvoorbeeld blogs in te plannen of je podcast automatisch te laten publiceren.😊

Kies hoe jij benaderd wilt worden

Vind jij het vervelend om steeds gebeld te worden? Dan zet je niet je telefoonnummer op je website. Logisch toch? Bedenk wat er voor jou werkt en hoe jij wilt dat mensen contact met je opnemen.

Ik hoop dat ik je zo heb kunnen inspireren. Wil jij een website die voor jou werkt? Zodat jij meer tijd hebt voor je klanten én meer vrije tijd? Neem dan een kijkje op mijn webdesignpakket. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.