Podcast #18 Mijn eerlijke ervaringen met geld verdienen als ondernemer & imposter syndrome | Open Up With Alice Podcast

Deze podcast is een interview voor de Open Up With Alice podcast. Ik deel hierin mijn eerlijke ervaringen over de highs en lows van het ondernemerschap. Zo vertel ik open over geld verdienen als ondernemer. Maar ook hoe ik omga met imposter syndrome. Het is een leuk (en voor veel ondernemers herkenbaar) gesprek met veel tips en grappige anecdotes.

________________________________

Over Alice van der Zalm | Open Up With Alice Podcast

Alice is podcast- en salesexpert. In haar podcast Open Up With Alice helpt ze taboes te doorbreken. Ze deelt hier eerlijke verhalen (over soms heftige onderwerpen) en interviewt interessante gasten (zoals ik💁‍♀️).

Daarnaast heeft ze de cursus Podcast in je Pyjama. Hierin leert ze je om binnen 7 dagen je podcast te lanceren en je kwetsbaarheid in te zetten als kracht. Dus wil je ook een podcast starten of je bestaande podcast optimaliseren? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina over haar cursus. Ik heb de cursus zelf ook gevolgd en kan deze van harte aanbevelen.

Natuuuurlijk wil je haar ook graag volgen! Je kunt haar volgen via Instagram:

@openupwithalice & @podcastinjepyjama

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct