Podcast #18 Mijn eerlijke ervaringen met geld verdienen als ondernemer & imposter syndrome | Open Up With Alice Podcast

Deze podcast is een interview voor de Open Up With Alice podcast. Ik deel hierin mijn eerlijke ervaringen over de highs en lows van het ondernemerschap. Zo vertel ik open over geld verdienen als ondernemer. Maar ook hoe ik omga met imposter syndrome. Het is een leuk (en voor veel ondernemers herkenbaar) gesprek met veel tips en grappige anecdotes.

________________________________

Over Alice van der Zalm | Open Up With Alice Podcast

Alice is podcast- en salesexpert. In haar podcast Open Up With Alice helpt ze taboes te doorbreken. Ze deelt hier eerlijke verhalen (over soms heftige onderwerpen) en interviewt interessante gasten (zoals ik💁‍♀️).

Daarnaast heeft ze de cursus Podcast in je Pyjama. Hierin leert ze je om binnen 7 dagen je podcast te lanceren en je kwetsbaarheid in te zetten als kracht. Dus wil je ook een podcast starten of je bestaande podcast optimaliseren? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina over haar cursus. Ik heb de cursus zelf ook gevolgd en kan deze van harte aanbevelen.

Natuuuurlijk wil je haar ook graag volgen! Je kunt haar volgen via Instagram:

@openupwithalice & @podcastinjepyjama

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.