Podcast #2 Hoe je website je groei kan tegenhouden

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

In deze aflevering vertel ik hoe je website je mentaal kan tegenhouden om te groeien. Je website is eigenlijk de online basis van je bedrijf. Als deze dus niet klopt, kan het je enorm belemmeren om te groeien. Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Bekijk dan mijn website. Je mag ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek afspreken. Dan kijken we of we een goede match zijn en wat er het beste bij jou past. https://tamarabelt.nl/

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.