Podcast #20 4 tips voor als je website er amateuristisch uitziet

Staat jouw website, maar merk je dat de look & feel professioneler kan? En twijfel je of je website helemaal opnieuw moet of dat deze er met een beetje finetunen al veel mooier uitziet? In deze podcast geef ik 4 tips om jouw website professioneler te maken.

Je hebt keihard aan je website gewerkt, maar heb je het gevoel dat het het nét niet is. Je weet dat het mooier én beter kan. Maar waar begin je?

Met deze 4 tips krijgt je website een professionele look & feel:

1. Zorg voor consistentie & afwisseling:

Gebruik meerdere kleuren, afbeeldingen en creatieve effecten. Maar blijf tegelijkertijd trouw aan je huisstijl. Zo blijft het één supermooi geheel!

2. Houd je website dichtbij jezelf en je ideale klant:

Je website moet echt een verlengde van jezelf zijn. Daardoor voelt jouw ideale klant zich tot jouw aangetrokken. Maar kijk ook goed naar met wie je graag wilt werken. Wat zijn de verlangens van diegene? Hoe kun je zorgen dat je hem/haar zo gemakkelijk en snel mogelijk op weg kunt helpen? Zo voelt je lievelingsklant zich gelijk aangesproken en wil jouw website nooit meer wegklikken.

3. Zorg voor genoeg witruimte:

Witruimte geeft rust aan je website. Zeker als mensen scannend lezen, wil je dat je website rustig overkomt.

4. Maak het overzichtelijk:

Zorg dat het direct duidelijk is waar jij iemand mee kan helpen en hoe diegene jouw hulp zo snel/gemakkelijk mogelijk kunnen krijgen.

Heb jij hulp nodig met het bouwen van jouw professionele droomwebsite? In mijn webdesigncursus leer ik je stap voor stap hoe je je eigen website bouwt. Ik leer je de échte basis, maar ook hoe je zorgt voor een professionele look & feel.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct