Podcast #21 Hoe zorg je voor meer websitebezoekers?

Je hebt een geweldige website staan. Je hebt uren prachtige salespages zitten schrijven voor je aanbod. Maar.. niemand komt op je website😭

Er worden geen kennismakingen geboekt en de verkopen vallen ook tegen. Terwijl je weet dat je mensen goed kunt helpen. Als ze maar van je af wisten, dan zou het storm lopen! In deze podcast geef ik je 3 manieren om meer bezoekers op je website te krijgen:

1. Ga bloggen en deel je blogs op Pinterest

Door je website te vullen met waardevolle informatie vinden je websitebezoekers je eerder in Google. Dit is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Maar wist je dat Pinterest ook een zoekmachine is? Met Pinterest kun je je bereik een extra boost geven.

2. Promoot je website via social media

Maak het via social media interessant en makkelijk om naar je website te gaan. Vertel over je te gekke aanbod of freebie en verwijs ze naar je website. Zorg voor een geweldige link in bio of deel directe links via je stories.

Je kunt natuurlijk ook gewoon met socialmedia-advertenties aan de slag gaan.

Wil je zo’n geweldige link in bio en heb je een Divi-website? In de Divi kit zit een template voor een link-in-biopagina.

3. Start een podcast of YouTubekanaal

Je houdt zo mensen voor een langere tijd bij je. Je kunt ook een samenvatting of handige info uit je video/podcast op je website zetten. Zo kunnen luisteraars/kijkers het nog rustig nalezen. Vergeet ze niet nog even op je aanbod wijzen natuurlijk.

Kijk vooral wat er bij jou past en blijf consistent.

👉 Extra tip: richt je website zo in dat die websitebezoekers ook klant worden. Én daar kan je favoriete webdesignerd🤓 (ik dus) je goed bij helpen.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct