Podcast #22 Hoe bouw je een goede homepage?

Je homepage is een samenvatting van je website. Een homepage is één van de belangrijkste pagina’s van je website. Zit deze goed in elkaar? Dan gaat klanten binnenhalen zoveel makkelijker! Want op je homepage bepaalt de websitebezoeker of hij/zij verder gaat kijken en misschien klant/lead wordt.

Deze 5 onderdelen zijn onmisbaar voor een steengoede die klanten binnenhaalt:

1. Een duidelijke intro

Zorg dat het in één oogopslag duidelijk is wat je doet en welk probleem je oplost

2. De pijnen/verlangens van je klant en jouw oplossing

Laat jouw ideale klant merken dat je hem/haar begrijpt. En dat je diegene kunt helpen natuurlijk.

3. Je aanbod

Dit mag natuurlijk niet ontbreken. Zorg dat je hier al keuzestress voorkomt. Maak het voor je klant makkelijk om te kiezen. Ik steek ‘m vaak zo in: zit je in situatie A, dan past dienst A bij jou.

4. Bewijsmateriaal

Je kunt natuurlijk zelf wel zeggen dat je heel goed en leuk bent, maar mensen willen bewijsmateriaal. Deel daarom bijvoorbeeld testimonials, portfolio-items of casestudies.

5. Contact

Zorg dat het makkelijk en laagdrempelig is om contact met je op te nemen.

👉 Download de gratis homepage checklist hier

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.