Podcast #23 Ondernemen als extravert: de struggles en tips

Ik kwam regelmatig ervaringen en tips tegen over ondernemen als introvert. Ik vroeg me af: zijn er meer introverten in de ondernemerswereld? Is ondernemen gemakkelijker voor extraverten? Ik ben zelf een extravert (ENFP – de campaigner uit de Myers-Briggs persoonlijkheidstypes). In deze podcast vertel ik wat extravert zijn voor mij betekent, wat mijn struggles zijn én hoe ik het gebruik in mijn bedrijf.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Laten we kennismaken!

Weet je al waar ik jou mee kan helpen? Of ben je nog niet helemaal zeker? Boek een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan drinken we gezellig een virtueel theetje of wijntje.