Podcast #23 Ondernemen als extravert: de struggles en tips

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Ik kwam regelmatig ervaringen en tips tegen over ondernemen als introvert. Ik vroeg me af: zijn er meer introverten in de ondernemerswereld? Is ondernemen gemakkelijker voor extraverten? Ik ben zelf een extravert (ENFP – de campaigner uit de Myers-Briggs persoonlijkheidstypes). In deze podcast vertel ik wat extravert zijn voor mij betekent, wat mijn struggles zijn én hoe ik het gebruik in mijn bedrijf.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.