Podcast #23 Ondernemen als extravert: de struggles en tips

Ik kwam regelmatig ervaringen en tips tegen over ondernemen als introvert. Ik vroeg me af: zijn er meer introverten in de ondernemerswereld? Is ondernemen gemakkelijker voor extraverten? Ik ben zelf een extravert (ENFP – de campaigner uit de Myers-Briggs persoonlijkheidstypes). In deze podcast vertel ik wat extravert zijn voor mij betekent, wat mijn struggles zijn én hoe ik het gebruik in mijn bedrijf.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct