Podcast #24 Dit kun je verwachten als je je website laat bouwen

Deze week vertel ik je hoe het webdesignpakket in elkaar zit. Ik neem je mee in de stappen van het webdesignproces en wat je moet weten. Zo weet je wat je kunt verwachten.

1. Kennismaken

Eerst gaan we kennismaken. Tijdens de kennismaking kijken we of we een goede match zijn (zakelijk en persoonlijk). Je kunt altijd een vrijblijvende kennismaking inplannen via mijn website: https://tamarabelt.nl/boek-een-kennismakingsgesprek/

2. Offerte en extra info

Daarna krijg je de offerte, informatie over de werkwijze, een vragenlijst en mijn algemene voorwaarden. Als je daarmee akkoord bent, dan spreken we de strategiecall af.

3. Strategiecall

Tijdens de strategiecall gaan we zo’n 2 uur een deep dive doen in je bedrijf. We kijken natuurlijk naar waar je wel en niet blij van wordt in websites, maar we bedenken ook een strategie voor je website. Want naast dat je website er fantastisch uit gaat zien, moet deze ook je ideale klant binnenhalen.

4. Websiteplanning via Trello

Daarna maak ik een planning in Trello. Zo weet je waar ik mee bezig ben en wat ik van jou nodig heb. Benieuwd hoe die planning er ongeveer uitziet? Download ‘m dan hier: https://tamarabelt.nl/gratis-websiteplanning/

5. Testomgeving maken en andere technische zaken

Dan starten we! Ik begin eerst met de technische zaken op de achtergrond goed zetten. Zo maak ik bijvoorbeeld een testomgeving.

6. De website ontwerpen (dit kost het meeste tijd)

Als eerst start ik met de homepage ontwerpen. Zijn we daar beiden tevreden over, dan ga ik verder met de volgende pagina’s.

7. Testen

Wanneer alle pagina’s staan, lopen we de hele website nog goed na. We checken o.a. of de links werken en of de website goed mobielvriendelijk is.

8. Pak de champagne erbij; it’s launch time🥂

Dan is het tijd voor de lancering! We verkondigen het groot op social media en iedereen mag het zien.

9. Videotutorials

Ik stuur jou videotutorials, zodat jij in het vervolg zelf je eigen website kunt bijhouden. Zo laat ik je zien hoe je nieuwe pagina’s maakt, teksten/afbeeldingen aanpast en back-ups draait. Ook heb je 30 dagen gratis support na de lancering.

10. 30 dagen gratis support

Na de 30 dagen kun je ervoor kiezen om mij het websiteonderhoud te laten doen. Ik zorg dan dat je website up-to-date en veilig blijft. Heb je (bijvoorbeeld na een jaar) losse websiteklussen die je wil dat ik oppak, dan maak ik dan gewoon een offerte voor je.

Dat is in het kort (lekker praktisch) hoe we jouw droomwebsite gaan bouwen. Wil je meer weten over het webdesignpakket? Kijk dan op deze pagina: https://tamarabelt.nl/webdesignpakket/

(Wees er snel bij, want ik heb nog maar 3 plekken vrij voor Q1)

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct