Podcast #25 Zo stel je jouw marketingdoelen voor 2023 – met Joyce Bastiaans

Over 2 weken is het alweer 2023! Dit is een moment dat veel ondernemers terugblikken op afgelopen jaar, maar ook nadenken over de doelen van volgend jaar. Voor deze podcast ging ik in gesprek met Joyce Bastiaans. Joyce is marketingstrateeg voor ondernemers. In deze podcast vertellen we je hoe je marketingdoelen stelt, welke vormen van marketing je kunt inzetten én natuurlijk onze eigen doelen voor 2023.

Deel vooral jouw doelen met ons. Dat vinden wij erg leuk!

Wil je meer zien van Joyce?

Volg haar dan op Instagram (@joycebastiaans.nl) of neem een kijkje op haar website (www.joycebastiaans.nl).

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Laten we kennismaken!

Weet je al waar ik jou mee kan helpen? Of ben je nog niet helemaal zeker? Boek een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan drinken we gezellig een virtueel theetje of wijntje.