Podcast #25 Zo stel je jouw marketingdoelen voor 2023 – met Joyce Bastiaans

Over 2 weken is het alweer 2023! Dit is een moment dat veel ondernemers terugblikken op afgelopen jaar, maar ook nadenken over de doelen van volgend jaar. Voor deze podcast ging ik in gesprek met Joyce Bastiaans. Joyce is marketingstrateeg voor ondernemers. In deze podcast vertellen we je hoe je marketingdoelen stelt, welke vormen van marketing je kunt inzetten én natuurlijk onze eigen doelen voor 2023.

Deel vooral jouw doelen met ons. Dat vinden wij erg leuk!

Wil je meer zien van Joyce?

Volg haar dan op Instagram (@joycebastiaans.nl) of neem een kijkje op haar website (www.joycebastiaans.nl).

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct