Podcast #25 Zo stel je jouw marketingdoelen voor 2023 – met Joyce Bastiaans

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Over 2 weken is het alweer 2023! Dit is een moment dat veel ondernemers terugblikken op afgelopen jaar, maar ook nadenken over de doelen van volgend jaar. Voor deze podcast ging ik in gesprek met Joyce Bastiaans. Joyce is marketingstrateeg voor ondernemers. In deze podcast vertellen we je hoe je marketingdoelen stelt, welke vormen van marketing je kunt inzetten én natuurlijk onze eigen doelen voor 2023.

Deel vooral jouw doelen met ons. Dat vinden wij erg leuk!

Wil je meer zien van Joyce?

Volg haar dan op Instagram (@joycebastiaans.nl) of neem een kijkje op haar website (www.joycebastiaans.nl).

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.