Podcast #28 Hoe 2022 mijn topjaar werd: mijn actiepunten en leermomenten

Begin 2022 was erg zoekende in mijn bedrijf en mijn leven. Ik deed vooral veel kleinere opdrachten wat zorgde voor wisselende inkomsten. Ook wist ik niet zo goed wat mijn doelen waren én daardoor helemaal niet hoe ik dat kon bereiken.

Toch eindigde 2022 top! Ik zit tot en met kwartaal 1 2023 helemaal vol met grote webdesignopdrachten, ik werkte 3 maanden vanuit het buitenland, kwam keer op keer uit mijn comfortzone en vertrouw meer op mezelf.

In deze uitgebreide podcast neem ik je mee in mijn leermomenten van 2022 en de actiepunten die echt verschil hebben gemaakt.

In deze podcast noem ik de volgende ondernemers:

Maaike Kastrop – Money Mindset Mentor

Denise Duffield Thomas – van het boek Chill & Prosper

Bo Theijs – BooFotoo (volkswagenshoot)

Valerie Maas – Brand designer (brand archetypes)

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct