Podcast #28 Hoe 2022 mijn topjaar werd: mijn actiepunten en leermomenten

Begin 2022 was erg zoekende in mijn bedrijf en mijn leven. Ik deed vooral veel kleinere opdrachten wat zorgde voor wisselende inkomsten. Ook wist ik niet zo goed wat mijn doelen waren én daardoor helemaal niet hoe ik dat kon bereiken.

Toch eindigde 2022 top! Ik zit tot en met kwartaal 1 2023 helemaal vol met grote webdesignopdrachten, ik werkte 3 maanden vanuit het buitenland, kwam keer op keer uit mijn comfortzone en vertrouw meer op mezelf.

In deze uitgebreide podcast neem ik je mee in mijn leermomenten van 2022 en de actiepunten die echt verschil hebben gemaakt.

In deze podcast noem ik de volgende ondernemers:

Maaike Kastrop – Money Mindset Mentor

Denise Duffield Thomas – van het boek Chill & Prosper

Bo Theijs – BooFotoo (volkswagenshoot)

Valerie Maas – Brand designer (brand archetypes)

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Laten we kennismaken!

Weet je al waar ik jou mee kan helpen? Of ben je nog niet helemaal zeker? Boek een gratis  en vrijblijvend kennismakingsgesprek, dan drinken we gezellig een virtueel theetje of wijntje.