Podcast #30 Hoe voorkom je spam via je website?

Onbeschaafde aanbiedingen van vreemde dames, linkspamming of promotie voor medicijnen: spam in alle vormen is mega-irritant.

Maar hoe ga je spam tegen op je website? In deze podcast deel ik 3 stappen om spam via je website te voorkomen.

In deze podcast leer je:

  1. Te ontdekken waar de spam op je website vandaan komt
  2. Dit gericht op te lossen
  3. Hoe op lange termijn je website te beveiligen.

In deze podcast noem ik de plugins Akismet en Antispam Bee en de tool Google Recaptcha.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.