Podcast #33 Hoe maak jij een impact als ondernemer?

Misschien heb je wel gezien dat de naam van mijn podcast is aangepast naar Impact. Waarom impact? En hoe kun jij impact maken als ondernemer?

De vernieuwde podcast is onderdeel van mijn nieuwe branding. Een tijdje terug heeft Maud van Mauthentique een nieuwe branding voor mij gemaakt. Momenteel verwerk ik het nog op mijn website, maar je ziet een voorproefje in de nieuwe omslag van mijn podcast. Het is natuurlijk superbelangrijk om je persoonlijkheid en normen en waarden uit te stralen in je bedrijf. Want zo past je bedrijf beter bij je, waardoor het ondernemen veeeel leuker wordt. En je trekt makkelijker klanten aan met dezelfde idealen en interesses.

Daarom deed ik al eerder met Valerie Maas een Brand Archetype Sessie. Daarin bepaalden we mijn brand archetype. Ik ben de 'optimist' of 'innocent'. Mijn missie is om samen een impact te maken, waardoor de wereld een mooiere plek wordt.

👉 Wil je meer weten over de archetypes? Op 5 april 11:00 gaan Valerie en ik live op Instagram om hierover te praten. Ik zal dit interview later ook uploaden op mijn podcast.

Hoe maak jij impact?

Laatst hoorde ik de volgende quote: your winning only means something when everyone is winning. Dat is iets wat ik echt wil uitdragen met mijn bedrijf.

Als mens en ondernemer is het belangrijk je te realiseren dat je constant impact maakt op de levens van anderen: je vrienden, familie, volgers en klanten. Welke boodschap wil je uitdragen? Wat vind jij belangrijk en wil je anderen graag meegeven?

Ik geloof enorm in het ripple effect. Als mijn klanten groeien, kunnen zij meer impact maken op anderen die vervolgens ook weer verder groeien. Dus gun jezelf ook om te groeien. Want als jij groeit, dan kun je nog meer/beter anderen helpen. Daarnaast helpt je groei je om nog meer de persoon te zijn die je wilt zijn. Zo kan ik bijvoorbeeld – dankzij mijn groei – duurzame keuzes maken en meer genieten van mijn leven.

Hoe meer andere ondernemers (met goede intenties natuurlijk) groeien, hoe mooier de wereld wordt. Ik vind het dan ook heel belangrijk om mijn concullega's en andere ondernemers te steunen. Door te eerste elkaar niet te veroordelen of bekritiseren, maar ook bijvoorbeeld door shoutouts geven.

Wat verder al heel lang op mijn lijstje staat, is goede doelen steunen met mijn bedrijf. Samen met Valerie en Maud heb ik dit verder uitgewerkt en krijgt deze droom steeds meer droom. Zo ga ik 'websites met impact' bieden. Hoe gaaf is dat?

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct