Podcast #34 Wat zijn de brand archetypes en hoe helpen ze je bedrijf te groeien? – Met Valerie Maas

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Een tijdje terug deed ik met strategisch brand designer Valerie Maas de archetype workshop. Voor mij was dit echt een eyeopener. Dankzij deze workshop is mijn bedrijf beter bij mij én mijn doelgroep gaan passen.

Ik ontdekte waarin ik uniek ben en hoe ik dat kan uiten. Ook weet ik waar mijn valkuilen zijn. Kortom: je archetype ontdekken is de basis van een goede strategie voor iedere ondernemer.

In deze live legt Valerie uit wat de archetypes zijn, hoe ze je helpen je bedrijf leuker én beter te maken en hoe je jouw archetype in je bedrijf verwerkt.

_________________________________

Meer weten over de archetypes en Valerie Maas?

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.