Podcast #34 Wat zijn de brand archetypes en hoe helpen ze je bedrijf te groeien? – Met Valerie Maas

Een tijdje terug deed ik met strategisch brand designer Valerie Maas de archetype workshop. Voor mij was dit echt een eyeopener. Dankzij deze workshop is mijn bedrijf beter bij mij én mijn doelgroep gaan passen.

Ik ontdekte waarin ik uniek ben en hoe ik dat kan uiten. Ook weet ik waar mijn valkuilen zijn. Kortom: je archetype ontdekken is de basis van een goede strategie voor iedere ondernemer.

In deze live legt Valerie uit wat de archetypes zijn, hoe ze je helpen je bedrijf leuker én beter te maken en hoe je jouw archetype in je bedrijf verwerkt.

_________________________________

Meer weten over de archetypes en Valerie Maas?

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct