Podcast #34 Wat zijn de brand archetypes en hoe helpen ze je bedrijf te groeien? – Met Valerie Maas

Een tijdje terug deed ik met strategisch brand designer Valerie Maas de archetype workshop. Voor mij was dit echt een eyeopener. Dankzij deze workshop is mijn bedrijf beter bij mij én mijn doelgroep gaan passen.

Ik ontdekte waarin ik uniek ben en hoe ik dat kan uiten. Ook weet ik waar mijn valkuilen zijn. Kortom: je archetype ontdekken is de basis van een goede strategie voor iedere ondernemer.

In deze live legt Valerie uit wat de archetypes zijn, hoe ze je helpen je bedrijf leuker én beter te maken en hoe je jouw archetype in je bedrijf verwerkt.

_________________________________

Meer weten over de archetypes en Valerie Maas?

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.