Podcast #36 Opvallen én je ideale klant binnenhalen met creatieve teksten & hoe ChatGPT te gebruiken voor teksten – met Lilian van Bold Message

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Ben jij een flamingo in een groep vol papegaaien, paradijsvogels en pauwen?🦩🦜🦚
In dit interview praten Lilian Goes van Bold Message en ik over opvallen met teksten, ChatGPT gebruiken voor het schrijven van teksten en hoe je teksten je helpen om meer leuke klanten binnen te halen.
Lilian geeft interessante, praktische tips over hoe jij je teksten leuker én beter maakt. Daarnaast vertelt ze hoe neuromarketing werkt en hoe je dit kunt toepassen op jouw website.
Kortom: echt een aanrader als je er echt uit wilt springen.😁

_________________________________

Meer weten over de creatief schrijven en Lilian Goes?

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠@tamarabelt.nl⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.