Podcast #36 Opvallen én je ideale klant binnenhalen met creatieve teksten & hoe ChatGPT te gebruiken voor teksten – met Lilian van Bold Message

Ben jij een flamingo in een groep vol papegaaien, paradijsvogels en pauwen?🦩🦜🦚
In dit interview praten Lilian Goes van Bold Message en ik over opvallen met teksten, ChatGPT gebruiken voor het schrijven van teksten en hoe je teksten je helpen om meer leuke klanten binnen te halen.
Lilian geeft interessante, praktische tips over hoe jij je teksten leuker én beter maakt. Daarnaast vertelt ze hoe neuromarketing werkt en hoe je dit kunt toepassen op jouw website.
Kortom: echt een aanrader als je er echt uit wilt springen.😁

_________________________________

Meer weten over de creatief schrijven en Lilian Goes?

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠@tamarabelt.nl⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct