Podcast #39 Ik heb het allemaal, maar ik geef het op voor avontuur

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

“Maar je hebt alles, waarom zou je dat in godsnaam opgeven?”

Het was een vraag die ik de laatste tijd regelmatig kreeg. Ik had namelijk alles: mijn lieve vrienden en familie vlakbij, een prachtig (goedkoop) appartement met tuin op een superlocatie én een auto voor de deur. Kortom: voor veel mensen is dit het perfecte plaatje.

Maar ik verruil het allemaal voor een kamertje in een gedeeld appartement op een eiland in de Atlantische oceaan.😂

Voor sommige buitenstaanders zorgde dit voor een error. Want: “Waarom zou je dat doen? En denk eens aan je ouders, die hebben nu helemaal geen kinderen meer in Nederland. Dit is een fase.”

Maar voor mij is het mijn droom waarmaken. Kiezen voor vrijheid, plezier en avontuur.

In deze podcast vertel ik over mijn plannen, twijfels en hoe ik dit allemaal heb geregeld.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.