Podcast #40 Verjaardagsacties, Black Friday, zomerkorting: ik doe niet mee!

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Iedereen is natuurlijk dol op een goede korting (ja, ja, we blijven Nederlanders). Toch kies ik ervoor om mijn diensten en producten niet in de aanbieding te doen. In deze podcast vertel ik je waarom niet en hoe ik toch zorg voor de urgentie.

👉 Zelf je eigen droomwebsite bouwen voor de huidige prijs van 149 euro? Bekijk snel de webdesigncursus.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.