Podcast #41 Hoe ik mijn droom waarmaakte om écht een impact te maken

Websites met impact voor een mooiere wereld.

Voor mij is het een droom die uitkomt. Als kind wilde ik al een verschil in de wereld maken. Een soort groter doel dienen. Maar hoe doe je dat als je een commerciële dienst verkoopt i.p.v. een beroep hebt zoals dierenarts(assistente), docent of verpleegkundige?

Dat was voor mij de vraag. Samen met Valerie Maas (luister podcastaflevering 34) en Maud van Mauthentique (luister podcastaflevering 38) werkte ik het idee uit: websites met impact. Daarbij doneer ik 7% per webdesignproject aan een goed doel en plant ik per websiteonderhoudsklant en verkocht product een boom.

De volgende doelen koos ik uit:

Bring the Elephant Home: (beschermt het leefgebied van) olifanten, zodat ze in harmonie met de plaatselijke bevolking kunnen leven.

Club Kakatua (met Trees for Kenya): plant bomen in Afrika. Kijk ook zeker dit filmpje.

Club Kakatua voor trash barriers: plaatst Trash barriers in Azië om afval uit beekjes en rivieren te halen om zo te voorkomen dat ze in de oceaan terechtkomen. 

Afrika Tikkun: biedt kinderen en jongeren in Zuid-Afrika een toekomst, zodat zij onafhankelijk worden en uit de armoede te ontsnappen.

Het notitieboekje waar ik maar over door blijf kletsen, is het uitwisbare Moyu notitieboekje. Per verkocht notitieboek planten zij een boom. Daarnaast kun je het notitieboekje uitwissen en daardoor blijven gebruiken. Daardoor is het veel duurzamer. Je schrijft op steenpapier, maar het voelt heel soepel. Ik heb zelf het boekje in samenwerking met WWF. Daarvan gaat er ook nog 3 euro naar het WWF.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct