Podcast #41 Hoe ik mijn droom waarmaakte om écht een impact te maken

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Websites met impact voor een mooiere wereld.

Voor mij is het een droom die uitkomt. Als kind wilde ik al een verschil in de wereld maken. Een soort groter doel dienen. Maar hoe doe je dat als je een commerciële dienst verkoopt i.p.v. een beroep hebt zoals dierenarts(assistente), docent of verpleegkundige?

Dat was voor mij de vraag. Samen met Valerie Maas (luister podcastaflevering 34) en Maud van Mauthentique (luister podcastaflevering 38) werkte ik het idee uit: websites met impact. Daarbij doneer ik 7% per webdesignproject aan een goed doel en plant ik per websiteonderhoudsklant en verkocht product een boom.

De volgende doelen koos ik uit:

Bring the Elephant Home: (beschermt het leefgebied van) olifanten, zodat ze in harmonie met de plaatselijke bevolking kunnen leven.

Club Kakatua (met Trees for Kenya): plant bomen in Afrika. Kijk ook zeker dit filmpje.

Club Kakatua voor trash barriers: plaatst Trash barriers in Azië om afval uit beekjes en rivieren te halen om zo te voorkomen dat ze in de oceaan terechtkomen. 

Afrika Tikkun: biedt kinderen en jongeren in Zuid-Afrika een toekomst, zodat zij onafhankelijk worden en uit de armoede te ontsnappen.

Het notitieboekje waar ik maar over door blijf kletsen, is het uitwisbare Moyu notitieboekje. Per verkocht notitieboek planten zij een boom. Daarnaast kun je het notitieboekje uitwissen en daardoor blijven gebruiken. Daardoor is het veel duurzamer. Je schrijft op steenpapier, maar het voelt heel soepel. Ik heb zelf het boekje in samenwerking met WWF. Daarvan gaat er ook nog 3 euro naar het WWF.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.