Podcast #43 Hoe bouw je je website om je ideale klant heen?

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

“Weet wie je doelgroep is.” Iedere coach of marketeer vraagt het je.

Maar hoe maak je dit echt praktisch? Want alleen beschrijven hoe oud je ideale klant is voelt nog steeds vaag.

Aan het begin van een webdesignproject komt deze vraag ook aan bod. Dan kan ik de website ook om deze klant heen bouwen. Zo voelt diegene zich aangesproken en gaat hij over tot actie. Superbelangrijk dus!

In deze podcast vertel ik je mijn stappenplan over hoe jij op een leuke en praktische manier je ideale klant ‘vindt’ en beschrijft. En natuurlijk hoe je dat laat terugkomen op je website.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.