Podcast #45 Wat te doen als je website een zooitje is?

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Een tijdje terug had ik een kennismaking met een ondernemer om haar nieuwe website te bouwen. Toen ik haar vroeg waarom ze op zoek was naar hulp met haar website, zei ze “mijn website is eigenlijk gewoon een zooitje.”

Zo kreeg ze steeds vragen van websitebezoekers naar informatie dat gewoon op haar website stond. Websitebezoekers konden dus niet de informatie vinden die ze zochten.

Zonde, want niet iedere websitebezoeker vult jouw contactformulier in als iets niet duidelijk is. De meeste verlaten dan je website. Het kan je dus enorm veel klanten kosten!

In deze podcast vertel ik je hoe je je website duidelijk maakt. Ik geef designtips en tips voor de strategie achter je website.

____

🌴 Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan ⁠een kijkje op mijn website⁠.

🌴 Meer van mij zien? ⁠Volg me dan op Instagram⁠.

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.