Podcast #45 Wat te doen als je website een zooitje is?

Een tijdje terug had ik een kennismaking met een ondernemer om haar nieuwe website te bouwen. Toen ik haar vroeg waarom ze op zoek was naar hulp met haar website, zei ze “mijn website is eigenlijk gewoon een zooitje.”

Zo kreeg ze steeds vragen van websitebezoekers naar informatie dat gewoon op haar website stond. Websitebezoekers konden dus niet de informatie vinden die ze zochten.

Zonde, want niet iedere websitebezoeker vult jouw contactformulier in als iets niet duidelijk is. De meeste verlaten dan je website. Het kan je dus enorm veel klanten kosten!

In deze podcast vertel ik je hoe je je website duidelijk maakt. Ik geef designtips en tips voor de strategie achter je website.

____

🌴 Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan ⁠een kijkje op mijn website⁠.

🌴 Meer van mij zien? ⁠Volg me dan op Instagram⁠.

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct