Podcast #47 5 tips om jouw website meer ‘spark’ te geven

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Jij hebt zelf een sprankelende persoonlijkheid. En dan kijk je naar je website en denk je: “Mm dit is een saaie bedoeling”

Je persoonlijkheid uitstralen via je website is zooo belangrijk. Want jouw websitebezoekers bepalen of ze bij je willen kopen op gevoel (ook al denken ze zelf dat hun keuze geheel rationeel is haha). Door jouw persoonlijkheid val je op, creëer je connectie met je ideale klant én bouw je vertrouwen op.

Kortom: door jouw persoonlijkheid worden je websitebezoekers klant.

Zonde dus als je website er saai uitziet en niet jouw persoonlijkheid uitstraalt. In deze podcast geef ik je 5 tips om jouw website meer ‘spark’ te geven.

Wil jij een website die perfect bij jou past en waar je keer op keer blij van wordt? Ik heb nog maar een paar plekken vrij voor webdesign dit kwartaal. Boek een gratis kennismaking en claim jouw plek!

Liever zelf aan de slag? Bekijk dan de webdesigncursus. Hiermee bouw je zelf jouw droomwebsite.

____

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠⁠⁠www.tamarabelt.nl⁠⁠

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.