Podcast #48 Waarom je website zo belangrijk is voor de groei van je bedrijf

Je website is je visitekaartje. Dat werd er vroegah altijd gezegd. Maar die visitekaartjes kun je ook gewoon uitdelen op netwerkevents en is je Instagram niet ook je visitekaartje?

Wat is dan de meerwaarde van een website?

In deze podcast geef ik je 5 redenen waarom een goede website onmisbaar is voor iedere ondernemer:

1. Een goede website draagt jouw personal brand uit:

met je personal brand ben jij herkenbaar voor je lievelingsklant, voelen ze die connectie én onderscheid jij je van je concurrentie.

2. Het scheelt je tijd en voorkomt fouten

Maakt het makkelijker om (verkoop)processen te automatiseren. Dat scheelt jou tijd én het komt professioneler over!

3. Het doet wat met je mindset.

Als je écht trots bent op je website, dan verwijs je ideale klanten graag naar de ‘link in bio’ waar ze alles vinden over je geweldige aanbod. Daardoor doe je makkelijker aan sales én ga je dus groeien.

4. Het wekt vertrouwen op.

Je ideale klant moet je eerst vertrouwen voordat ze over gaan tot aankoop. Een website zorgt voor vertrouwen bij je doelgroep. Daarnaast kun je ze nóg beter overtuigen waarom jij dé persoon bent om mee samen te werken.

5. Het is de online basis van je bedrijf én marketingkanaal in één.🤯 Op je website vertel je alles over wat jij doet, wie jij bent en hoe je je klanten kunt helpen. Tegelijkertijd overtuig jij je websitebezoekers om ook met jou samen te werken.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠⁠www.tamarabelt.nl⁠

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct