Podcast #48 Waarom je website zo belangrijk is voor de groei van je bedrijf

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Je website is je visitekaartje. Dat werd er vroegah altijd gezegd. Maar die visitekaartjes kun je ook gewoon uitdelen op netwerkevents en is je Instagram niet ook je visitekaartje?

Wat is dan de meerwaarde van een website?

In deze podcast geef ik je 5 redenen waarom een goede website onmisbaar is voor iedere ondernemer:

1. Een goede website draagt jouw personal brand uit:

met je personal brand ben jij herkenbaar voor je lievelingsklant, voelen ze die connectie én onderscheid jij je van je concurrentie.

2. Het scheelt je tijd en voorkomt fouten

Maakt het makkelijker om (verkoop)processen te automatiseren. Dat scheelt jou tijd én het komt professioneler over!

3. Het doet wat met je mindset.

Als je écht trots bent op je website, dan verwijs je ideale klanten graag naar de ‘link in bio’ waar ze alles vinden over je geweldige aanbod. Daardoor doe je makkelijker aan sales én ga je dus groeien.

4. Het wekt vertrouwen op.

Je ideale klant moet je eerst vertrouwen voordat ze over gaan tot aankoop. Een website zorgt voor vertrouwen bij je doelgroep. Daarnaast kun je ze nóg beter overtuigen waarom jij dé persoon bent om mee samen te werken.

5. Het is de online basis van je bedrijf én marketingkanaal in één.🤯 Op je website vertel je alles over wat jij doet, wie jij bent en hoe je je klanten kunt helpen. Tegelijkertijd overtuig jij je websitebezoekers om ook met jou samen te werken.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op ⁠⁠⁠@tamarabelt.nl⁠⁠⁠

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: ⁠⁠⁠www.tamarabelt.nl⁠

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.