Podcast #49 Al 80 dagen op reis: mijn ervaringen als digital nomad

Terwijl ik deze podcast opneem, ben ik precies 80 dagen op reis.

In deze podcast deel ik hoe haalbaar het leven als digital nomad is, wat de voor- en nadelen zijn en hoeveel het kost om locatieonafhankelijk werken op Madeira.

Daarnaast geef ik ook een persoonlijke update: hoe de afgelopen maanden waren, mijn hoogtepunten en wat mijn plannen zijn voor de komende tijd.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.