Podcast #5 Waarom en hoe verwerk je je persoonlijkheid op je website?

In deze aflevering vertel ik je waarom en hoe je je persoonlijkheid op je website verwerkt.

Persoonlijkheid is één van de belangrijkste onderdelen van een goede website. Het zorgt voor verbinding en vertrouwen bij je ideale klant. Je filtert niet-ideale klanten eruit en je onderscheid je van je concurrentie.

Daarnaast merk je dat als je website persoonlijk is, je website perfect bij je past. Je website is dan duurzamer en gaat dus veel langer mee.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan via mijn website: https://tamarabelt.nl/

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.