Podcast #5 Waarom en hoe verwerk je je persoonlijkheid op je website?

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

In deze aflevering vertel ik je waarom en hoe je je persoonlijkheid op je website verwerkt.

Persoonlijkheid is één van de belangrijkste onderdelen van een goede website. Het zorgt voor verbinding en vertrouwen bij je ideale klant. Je filtert niet-ideale klanten eruit en je onderscheid je van je concurrentie.

Daarnaast merk je dat als je website persoonlijk is, je website perfect bij je past. Je website is dan duurzamer en gaat dus veel langer mee.

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Vraag gerust een kennismakingsgesprek aan via mijn website: https://tamarabelt.nl/

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers aan een website die je helpt om makkelijker klanten binnen te halen, jou tijd bespaart én (weer) 1000% bij je past.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.