Podcast #50 Verander jezelf niet, verander je bedrijf!

Als ondernemer werk je waarschijnlijk veel aan zelfontwikkeling. Ik strugglede zelf veel met mijn chaotische brein. Ik las veel boeken over productiviteit en probeerde allerlei technieken uit, maar alles werkte maar half. Tot ik via het boek Chill & Prosper van Denise DT een inzicht kreeg: ik moet mezelf niet veranderen, maar mijn bedrijf!

In deze podcast geef je voorbeelden en tips over hoe je je bedrijf kunt veranderen, zodat het echt voor je gaat werken.

Stap 1. Wat zijn de positieve eigenschappen die bij je valkuil horen? Hoe kun je daar juist gebruik van maken? Hoe kun je dat uitlichten?

Stap 2. Hoe kun je je bedrijf zo inrichten dat jij zelf en je klanten geen last hebben van je valkuilen?

In deze podcast noem ik de websiteplanning als voorbeeld. Die kun je hier gratis downloaden.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.