Podcast #51 3 tips om je met je website te onderscheiden van je concurrenten

“Er zijn zoveel andere ondernemers die precies hetzelfde doen als ik. Hoe spring ik er toch uit?”✨

Het kan soms best overweldigend zijn als je via Instagram zoveel gave ondernemers zijn die ongeveer hetzelfde doen als jij. Ik geloof absoluut dat deze andere ondernemers meer concullega’s zijn dan concurrenten. Toch wil je er natuurlijk toch uitspringen bij je ideale klant.

Dus hoe zorg je dat je je met jouw website onderscheid van de concurrentie?

👉 Maak het persoonlijk. Niemand is hetzelfde als jij. Dat is dus echt dé kans om je te onderscheiden.

👉 Bouw je website om je ideale klant heen

👉 Zorg dat je website een strategie heeft

Wil jij een geweldige website waarmee je je onderscheid van je concurrentie? Bekijk dan mijn website of boek direct een matchcall.

_________

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.