Podcast #52 Hoe weet je of je een nieuwe website nodig hebt?

Heb ik een nieuwe website nodig of kunnen we mijn huidige website finetunen?

Een vraag die ik laatst tijdens een kennismakingsgesprek kreeg. Ik hoor weleens ‘een website gaat maar 2 jaar mee’. Maar daar ben ik het niet mee eens. Je hoeft echt niet iedere 2 jaar een hele nieuwe website. Misschien kun je wel gewoon wat finetunen en kun je voorlopig weer vooruit!

In deze podcast vertel ik je hoe je weet of je echt een nieuwe website nodig hebt of niet.

Twijfel je of je een nieuwe website nodig hebt? Boek gerust een match call. Ik denk graag met je mee.

Denk je na deze podcast: ik weet zeker dat ik een nieuwe website nodig heb om te groeien met mijn bedrijf? Bekijk dan het webdesignpakket. Er zijn nog maar 6 plekken voor 2023 vrij!

_______________________________

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct