Podcast #52 Hoe weet je of je een nieuwe website nodig hebt?

Heb ik een nieuwe website nodig of kunnen we mijn huidige website finetunen?

Een vraag die ik laatst tijdens een kennismakingsgesprek kreeg. Ik hoor weleens ‘een website gaat maar 2 jaar mee’. Maar daar ben ik het niet mee eens. Je hoeft echt niet iedere 2 jaar een hele nieuwe website. Misschien kun je wel gewoon wat finetunen en kun je voorlopig weer vooruit!

In deze podcast vertel ik je hoe je weet of je echt een nieuwe website nodig hebt of niet.

Twijfel je of je een nieuwe website nodig hebt? Boek gerust een match call. Ik denk graag met je mee.

Denk je na deze podcast: ik weet zeker dat ik een nieuwe website nodig heb om te groeien met mijn bedrijf? Bekijk dan het webdesignpakket. Er zijn nog maar 6 plekken voor 2023 vrij!

_______________________________

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.