Podcast #53 [Troubleshooting] Zo los je veelvoorkomende websiteproblemen op

Wat doe je als je website eruit ligt? Of de website van je klant?

Als er gekke fouten ontstaan op je website, dan kan dit best stressvol zijn. Gelukkig kun je veel fouten op dezelfde manier oplossen! In deze podcast deel ik mijn stappenplan voor troubleshooting.

In deze podcast noem ik de plugin Updraft plus voor back-ups. Daarnaast noem ik Divi, het WordPressthema waar ik graag mee werk.

Wil jij weten hoe je een goede website bouwt, onderhoudt én websiteproblemen oplost? Bekijk dan de webdesigncursus.

____________________________________________

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.