Podcast #54 4 dingen die ik niet meer op websites wil zien

In deze podcast benoem ik 4 dingen die ik niet meer op websites wil zien. Geen zorgen, ik ga het nu niet over strategie en marketing hebben. Maar 4 praktische dingen die je snel kunt oplossen.

Heb jij 1 of meerdere van punten op je website? En ben je klaar voor de volgende stap in je bedrijf met een geweldige website? Bekijk dan mijn aanbod en boek direct een call.

___________________

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.