Podcast #55 Alles wat je moet weten over de webdesigncursus

Ik ben de webdesigncursus aan het vernieuwen! Dat betekent dat ik oude video’s opnieuw opneem en er ook veel leuke nieuwe modules bij komen.

In deze podcast vertel ik je of de cursus iets voor jou is, wat er allemaal in voorkomt en wat je kunt verwachten.

Bekijk de webdesigncursus hier!

In de cursus werken we met Divi. Divi kun je hier aanschaffen.

_______

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Liever luisteren?

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.