Podcast #56 Eerlijke update uit mijn leven als digital nomad

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Ai kan ik dit wel delen?

Dat dacht ik nadat ik deze podcast had opgenomen. Ik werk nu 5 maanden vanuit het buitenland. Ik was eerst een maand in Spanje en sinds juni ben ik op Madeira.

Een geweldige ervaring natuurlijk. En dat is ook wat ik veel deel: de mooie plaatjes. Maar dat geeft een vertekend beeld. Het lijkt alsof ik de hele dag in de zee lig en alles altijd maar leuk en perfect is.

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

Maar ergens kwam er een soort twijfel bij me naar boven: Heb ik wel het recht om mijn struggles te delen? Ik zit immers op een prachtige plek en ‘leef de droom’, dus ik heb niks te klagen.

Het voelt een beetje als luxeproblemen. Maar aan de andere kant..

Hoe eerlijk is het om alleen de mooie plaatjes te laten zien?

Eerlijkheid is één van mijn kernwaarden, dus dit dilemma is iets waar ik de afgelopen tijd best mee strugglede. Daarom neem ik deze podcast op. Om je een realistisch beeld te geven. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.