Podcast #56 Eerlijke update uit mijn leven als digital nomad

Ai kan ik dit wel delen?

Dat dacht ik nadat ik deze podcast had opgenomen. Ik werk nu 5 maanden vanuit het buitenland. Ik was eerst een maand in Spanje en sinds juni ben ik op Madeira.

Een geweldige ervaring natuurlijk. En dat is ook wat ik veel deel: de mooie plaatjes. Maar dat geeft een vertekend beeld. Het lijkt alsof ik de hele dag in de zee lig en alles altijd maar leuk en perfect is.

Toch is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn.

Maar ergens kwam er een soort twijfel bij me naar boven: Heb ik wel het recht om mijn struggles te delen? Ik zit immers op een prachtige plek en ‘leef de droom’, dus ik heb niks te klagen.

Het voelt een beetje als luxeproblemen. Maar aan de andere kant..

Hoe eerlijk is het om alleen de mooie plaatjes te laten zien?

Eerlijkheid is één van mijn kernwaarden, dus dit dilemma is iets waar ik de afgelopen tijd best mee strugglede. Daarom neem ik deze podcast op. Om je een realistisch beeld te geven. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct