Podcast #57 Mijn eerste 2 weken in Mexico + Q&A

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

De afgelopen 2 weken was ik van de radar, want ik reisde door Mexico. In deze podcast vertel ik je wat ik heb gedaan en beantwoord ik de vragen die ik binnenkreeg via Instagram.
Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt. Heb je meer vragen? Stuur me vooral een berichtje via Instagram:
@tamarabelt.nl⁠.

Wil je meer van mij zien?
Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl
Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.