Podcast #58 Wat doe je als een project uitloopt door de klant?

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Laatst kreeg ik 2x de vraag van klanten: Wat doe je als een project uitloopt door de klant?

Een klant geeft bijvoorbeeld niet op tijd feedback, of levert niet op tijd alles aan wat je nodig hebt. Dat kan je in een lastige situatie zetten, want daardoor loopt jouw planning in de soep.

In deze podcast vertel ik je hoe ik het voorkom en als het voorkomt, hoe ik er dan mee omga.

Ik link onder andere naar de websiteplanning.

___

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.