Podcast #59 Hoe maak je de klantreis op je website?

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

De klantreis is superbelangrijk voor een goede website:

  • Een goede klantreis verbetert de gebruikerservaring
  • Het zorgt voor blijere klanten
  • Je voorkomt dat klanten analysis paralysis krijgen en geen (aankoop)beslissing nemen.
  • Ook zorgt het ervoor dat bestaande klanten meer uitgeven.
  • En het voorkomt ‘buyers remorse’ (dat klanten spijt krijgen na de betaling).

In deze podcast neem ik je mee in hoe je stap voor stap een goede klantreis bouwt en hoe je dat op je website toepast.

In deze podcast link ik naar de gratis websiteplanning. Die kun je hier downloaden.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.