Podcast #60 Ik deed een groepsessie over telefoonverslaving en dit leerde ik

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Via BetterHelp (online platform voor psychische gezondheidszorg) deed ik een groepsessie over telefoonverslaving, iets waar ik al heel lang mee struggle. Ik weet dat ik niet de enige ben, dus in deze podcast deel ik wat ik uit deze sessie heb gehaald.

Dit is de test waar ik het in de podcast over heb: https://virtual-addiction.com/smartphone-compulsion-test/

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.