Podcast #61 Wat mijn leven als digital nomad mij leerde over ondernemen

Sinds ik vanuit het buitenland werk is mijn vriendenkring constant in beweging. Ik heb intense vriendschappen waarbij je elkaar vrijwel dagelijks ziet, maar dan reist één van ons weer verder. En spreek je elkaar alleen via WhatsApp, Instagram en videobellen. Het voelt bijna als een break-up.

Zeker in het begin voelde ik een angst: wat als ik geen nieuwe vrienden vind? En ik hier alleen zit te ‘computeren’? (Zoals mijn broertje zou zeggen)

Maar weet je wat mijn reis me geleerd heeft? Door deuren open te zetten voor nieuwe vriendschappen, door mezelf te laten zien op plekken waar gelijkgestemden rondhangen, heb ik binnen no-time nieuwe vrienden gemaakt. Ik zoek de connectie op door gemeenschappelijke interesses te ontdekken en te kijken of we dezelfde waarden hebben. Door authentiek en oprecht zijn, laat ik zien dat ik te vertrouwen ben.

Raad eens? Dit is precies zoals ondernemen werkt. Jouw klanten bewegen ook voortdurend. Je begint een fris project of coachingstraject. Intensief contact volgt, en dan is het klaar. Je houdt nog wel contact via Instagram, maar het is contact is veel minder.

Er kan dan een angst ontstaan: blijven er weer nieuwe klanten/projecten/trajecten komen? Wat als ik hier straks in mijn eentje zit te computeren?😜

Maar heb vertrouwen! Die nieuwe klanten en geweldige kansen zijn er al. Je moet gewoon zorgen dat ze jou zien, door op te dagen op de plekken waar zij zich begeven. Bouw die connectie door te laten zien wie jij bent en wat je in huis hebt. En natuurlijk, bewijs je betrouwbaarheid door open en eerlijk te communiceren, en je eerdere successen te delen.

Een goede website is hierbij onmisbaar. Het zorgt voor die zichtbaarheid, connectie én vertrouwen bij jouw ideale klant. Dus ben jij klaar voor de volgende stap in je bedrijf? Met een website die werkt als marketingkanaal? Plan dan een vrijblijvende matchcall in.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct