Podcast #62 Waarom websitebezoekers steeds naar de bekende weg vragen

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

Hoeveel kost dat? Is je programma ook voor beginnend ondernemers? Wanneer is je evenement?

De informatie staat allemaal op je website, maar toch krijg je zulke vragen. Hoe komt dat toch?

Het is belangrijk om dit op te lossen, want niet iedereen met een vraag stelt deze ook. Dus het kan je klanten kosten.

In deze podcast vertel ik je hoe je dit probleem oplost.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.tamarabelt.nl

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.