Podcast #64 Zo voorkom je buyers remorse op je website

Buyers remorse oftewel kopersspijt. Je hebt net een grote uitgave gedaan en gaat twijfelen: Is dit wel de juiste beslissing? Gaat dit me wel verder helpen?

Dat gevoel wil jij je klanten natuurlijk absoluut niet geven. Als je niet-goed-geld-teruggarantie aanbiedt, kan het zelfs zijn dat mensen hun geld terugvragen.

In deze podcast vertel ik je hoe buyers remorse komt en hoe je het voorkomt. Zo zorg je dat klanten enthousiast blijven na hun aankoop en je juist nóg blijere klanten krijgt.

In deze podcast verwijs ik naar podcast #59 Hoe maak je de klantreis op je website?

Ook verwijs ik naar de gratis websiteplanning.

Wil je meer van mij zien?

Volg me dan op Instagram. Je vindt me op @tamarabelt.nl

Benieuwd hoe ik jou kan helpen aan een droomwebsite? Zodat jij meer (en leukere) klanten binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://www.tamarabelt.nl

WordPress Webdesigner Divi Expert Tamara Belt

Tamara Belt - Webdesigner & Divi specialist

Als webdesigner en Divi specialist is het mijn doel om jou te laten groeien via je website. Met een geweldige website die (weer) 100% bij je past.

Naast webdesign en websiteoptimalisatie op maat, leer ik virtual assistents hoe ze goede websites met Divi bouwen met de Webdesigncursus voor VA's.

Bekijk mijn aanbod

Gratis Masterclass:
ZONDER STRESS, VOL VERTROUWEN WEBSITES BOUWEN ALS VA

In de masterclass geef ik je insider websitetips en strategieën over hoe jij vol zelfvertrouwen geld kunt verdienen met het bouwen en aanpassen van websites.

Schrijf je gratis in en claim jouw plek direct