Podcast #8 De onzekerheden als (startend) ondernemer, money mindset en reizen als digital nomad – met Grysilde Velstra

Luister op je favoriete platform

Je luistert deze podcast op Spotify & Apple Podcasts

In deze aflevering word ik geïnterviewd door Grysilde van Dutch Digital Nomad.

We hebben het over de onzekerheden/struggles als (startend) ondernemer, werkend reizen als digital nomad en money mindset. Want wanneer weet je dat je succesvol bent? En hoe heeft je money mindset effect op je bedrijf? Kortom: een diverse podcast vol met ondernemerstips en ervaringen.

Meer tips en inspiratie? Volg me dan op Instagram: https://www.instagram.com/tamarabelt.nl/

Ben jij klaar voor jouw droomwebsite waarmee jij je ideale klant binnenhaalt? Neem dan een kijkje op mijn website: https://tamarabelt.nl/

Hi! ik ben Tamara

Als webdesigner help ik vrouwelijke ondernemers die een impact op de wereld willen maken. Ik help ondernemers zoals jij aan een website die je helpt om jouw ideale klanten binnenhalen, jou tijd bespaart én waar jij trots op bent.

Download de websiteplanning

In mijn persoonlijke (Trello) websiteplanning deel ik een planning per week, checklists en tips om jouw droomwebsite te (her)bouwen én zo je ideale klant binnen te halen. Of gebruik ‘m om een website voor je eigen klanten te bouwen.